Star Craft....( Bir Efsane )

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Star Craft....( Bir Efsane )

Post by findor »

Bu oyunu abicim senelerdir bıkmadan oynarım ilk oynadığım oyundu bütün ırkları profesyönelce kullanabilirim saygılarımla sizin göşleriniz neler...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bu oyundan sonra bir daha rts'den zevk alamaz oldum ben,onun gibisi yapılamadı çünkü...
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Dengeler Harika ayarlanmış.Bu oyuna hala Blizzard patch çıkarıyor ve
dünya deli gibi oynuyorsa Starcraft'ın bir oyun değil aksine bir sanat eseri olmasından kaynaklanıyor.

Not: Findor niye durmadan her post'ta abicim diyorsun anlamadım.Bi espirisi falan mı var özel msg atarmısın.
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Starcraf ile ilgili en az dört başlık daha var... Onların altına yazılsa bunlar daha iyi olurdu bence...

Saygılarımla...
Türklider...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

hımmm onları görmemiştim...

şimdi ırk lara gelekim

Terran benim en çok sevdiğim ırk bir çok avantaj ı olmaklla beraber protoslara karşı dejavantajlarıda bulunmaktadır zamanla burda bütün ırk ların bütün özelliklerini anlatıcam...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

StarCraft diyince akan sular durur. Heyt derim. Toss ile oynarım genellikle. Ama çok ilginç oynarım Toss ile, bir çok oyuncu gibi High Templar basıp Psionic ile halletmem, çok farklı stratejilerim vardır. Ha karşıdaki eleman deli gibi hydralisk basmış geliyosa yine psionic basarım o ayrı :)

Neyse, Terran Toss'a karşı en avantajlı ırktır. Niye? EMP Shockwave ilk sırada gelir. Siege Tank'ın ateşini bile neredeyse görmezden gelerek üssüne doğru üç beş tane archon geliyorsa oyun bitmiş gibi bir şeydir zaten. Tam o sırada Vessel gelir, bir EMP Shockwave basar, toplam 360 can (shield+hp) olan archonlarımız 10 cana düşer, tek marine ile hepsini uçurursunuz.
Eğer aynı rush Zerg'e gelirse Ultralisk'iniz yoksa oyun bitmiş gibi bir şeydir ki bir çok zerg oyuncusu Ultralisk'in gücünü anlayamaz.
Ultralisk pahalı ve çok yer kaplar, bunun yerine sürüyle hydralisk yapabilirsiniz, ama siege tank + bunker yöntemi ile sizin hydraliskleriniz tek "tükürük" atamadan ölüp gidecektir. Ã?te yandan önden iki üç tane Ultra abimizi gönderseniz, -bu elemanların hayvan gibi zırhı ve canı olduğundan- ölmek bilmeyecekler ve bunkerlara kadar rahatça erişip, milleti kıl edeceklerdir.

Neyse bi ara atarız, 1 yıl kadar önce orjinal sc cd'm kırıldı, kafelerden falan idare ediyorum artık :) Kadıköy yakınlarında bulunan varsa Trip Kafe'de güzel bir sc lan party yapabiliriz aslında?
Finrod
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Finrod »

Off ya o terranlardaki battle cruiser in çıkışındaki sesi hayatım boyunca unutmam heralde

: betıl kurruyyzel opereyşınıl!

oynayanlar tonlamayıda yaparak okusun...
deli oluyorum ya...
Derken bir haykırış geldi.Korkunç ve azap dolu...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Valla o sesiği duyduğunda eleman senin değilse ağladığın için... :)
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

teyyyy teyyy

aslanım benim nasıda parçalamışsın yaf

şimdi protos larla varya benim duygusal bir ilişkim var yaa
çok iyiler ama
terranda taşıma gemisini kullanana hatun var hastasıyım ona yaff...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abi çok iyi yaa battle işi varya sesine hastayım harbiden

yov ana pisi mi boyyy :D:D:D bide asker sesi :D:D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

My life for Aiur! Honor guide me! For Adun! Abi gaz ya gaz başka bir şey değil höeaaaaaaaaaayt!!! :twisted: Zerg böcüklerine ölüüm :twisted:

Findor istanbuldaysan bi ara kafede atalım? Tabii artık starcraft falan olan doğru düzgün kafe kalmadı ya :)
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

tamam abi haberleşiriz ben seni buurum burdan müsayit lnuca
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Bana bu işin hastası arkadaşlar protosun nasıl oynancağını öğretmişlerdi. Bende sevdim ve başka birini öğrenmeye kalkışmadım. BAna bir kenara dur ve paso zeplin! yap derlerdi. 1 saat oynarlardı tam yenileceklerken bir dalardı m 20 zeplinle....
Tabii kazanırdık
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

20 tane carrier? Nası yaa? Onu 1 saat içinde yapmak için başka doğru düzgün ünite yapmaman gerekir, üssünü falan nasıl savundun? Böhüü nasıl yaa? 20 carrier? Böhüü!!!

Aslında 3 vs 3 de bi taraf zerg terran protoss olursa protos müttefiklerinden dark archon ile iki tane construction ünit kapıp inanılmaz güçlenebilir. Medic + Hydralisk zaten Medic + Marine den çok daha iyi oluyor, birde önüne üç beş tane zealot koydun mu... Mis mis :)
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Broodwarda baya bi dengesizlik çıkmıştı protosslarda ismi "Dark Templar" olan...Zerglere karşı dehşetengiz işler yapabiliyor :) detectorler uzaktaken yanlarına bi kaç zealot verip bi zerg base alabilirsin..Çok güçlüydü dark templarlar...
Jacta alea est.