kaosun çağrısı...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Locked
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

kaosun çağrısı...

Post by Azalin »

güneşli bir günün ortasında, 10 towns un güneyinde ki bi tepeden bir atlı çıktı. çığlıkların kalesiydi atlının çıktığı yer. büyük bir süratle kasaba merkezine geldi ve atından indi.

adamın üstünde bir gömlek bir panatalon ve arkasında AZALIN in sembolü bir gümüş maske ve altında gözyaşı damlası olan bir pelerin vardı. belinde sadece bir hançer takmıştı. adam elini yeleğinin içine soktu ve ordan bir parşömen çıkardı, belli ki bir çığırtkandı:

"10 towns un savaşçıları!! Lord Azalin elit şövalyelerden oluşacak bir birlik kuracaktır. Ruhunda kaos u hisseden her kişi Ã?ığlıkların Kalesinde eğitim alacaktır. Kendine güvenen ve Kaos a ve Azalin e hayatı pahasına hizmet edecek cesur savaşçılar beklenmektedir."

elindeki parşömeni atından aldığı bir çekiç ve çivi ile gidip kasabanın ortasındaki duyuru panosuna astı.

sonra geldiği gibi atına atlayarak kasaba sınırlarından çıkıp güneye doğru yola çıktı...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

çığırtkanı gören melek ona yaklaştı ve..

"efendine söyle iyiliğini dağattığım gibi kaosunu da durdurmak zorundayım....ben iyilik için burdayım"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bir direğe yaslanmış olan findor kafasını kızın duyduğunu görünce kaldırdı ve kıza seslendi "çok zeki ve çok güçlü olduğunu sanıyorsun değilmi "dedi ve gülümseyerek devam etti "diyardaki güç dengesinin bir parçasıda kaos bunu durdurmak sana düşmez zaten durduramazsında çalışma bile "dedi ve pelerinini savurduğunda onun altındaki zırhı ve kılıcı gözüktü ejder işlemeli kılıcı görenleri hayrete düşürüyordu ve gülmeye devam etti....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Starfall
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfall »

Elsi arkasını döndü..

"sen de herşeyi bildiğini zannediyorsun değilmi... varoluşumun amacına hizmet ediyorum..başarmak ya da başaramamak... önemli olan bu değil... önemli olan bunu denemem...anlıyormusun??"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"iyi devam et bakalım kimin elinde can vericeksin amacını yaradılış amacını gerçekleştirirken "dedi ve güldü pelerinini savurdu ve kılıcını çekti kızın boğazına ani bir hamle ile dayadı ve " çok dikkatli ol kimin nerden çıkıcağı belli olmaz "dedikten sonra kılıcını çekerek ani hareketlerle oradan uzaklaştı...

Rp Dışı= Ã?ıktım abi kasabadan
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Güneşin ışığı bir an için bulutların arkasında kalmıştı... Rüzgar büyük bir bulut kümesini güneşi kapamak için kullanırken, karanlık bir şey hızla bulutun içinden geçti. Dev kara-kırmızı kanatlarını germiş, vücudu kırmızı bir zırhla kaplı dev yaratık tepenin üstüne büyük bir gürültü ile indi. Bir dizi ve yumruğu yerde duruyordu. Yavaşça ayağa kalktı ve dev kanatlarını gerdi...

Korkunç ağzından cehennemin infernal dilinde bir çığlık attı. İnsanüstü kaslı vücudu korkunç yara izleriyle doluydu. Alev alev yanan gözleri bulutların arkasına saklanmış güneşe meydan okuyordu.

"Kaaooossss....." diye gürledi. "Azaaaaalliiiinnnn......."
"Diyara intikamın ordusunu eğitmek için geldim.... Kaaaaoosssa gerçekten hizmet edenler kaleye gelsinler.... Sizi diyarın en güçlü savaşçıları yapacağım..... Eğer değeerrrliyyyysenizzz........"

Starfall hızla yarı-şeytana doğru uçmaya başladı... Hellfire tü gücüyle sıçradı ve güneşi kapatan bulutun içine girdi. Korkunç kahkaha yeniden kasabayı doldurdu:
"Hahhahahahahaha! Daha değil güzelim... Seni yaratılışının verdiği bu büyük ağırlıktan daha sonra kurtaracağım."
Korkunç kahkaha yeniden yükseldi:
"Hahhahahahaa!"

Güneş bulutların arasından çekilip yeniden tüm gücüyle aprlamaya başladı. Olanları görenler bunun bir rüya mı yoksa gerçek mi olduğuna şaşırıp kaldılar... Cehennemin bir iblisi diyara gelmişti...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
paladine
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by paladine »

artık kalede kabul görmüş olan paladine lordunun ona vereceği görevi sabırsızlıkla bekliyor zamanını kalenin yakınlarındaki kasabada azaline yandaş toplamaya çalışarak yada lordunu sapkınlarda ve ona karşı oluşabilecek tehtitlerden korumak için dolaşmaktaydı bu rutin devriyerin birindeyken kaleden çıkan haberciyi ve astığı duyuruyu gördü
"Artık lorduma yakışır bir şekilde hizmet etmek için bir şansım var"dedi paladine fısıltı şeklinde ama içinden lorduna görev için onun gücünü diyarlarda hissedilmesini sağlamak için verdiği şans için teşşekkürlerini haykırıyordu
Locked