forumlardaki sessizlik
- hayaletxxx
- Kullanıcı

forumlardaki sessizlik
arkadaşlar forumların sessizliği sizce neden?öyle kasvetli bir hava warki.kowboy filmlerindeki boş kasabalar gibi bir tek uçuşan çalılar yok...
-
legacy_user_1144
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
arkadaşlar ne istiyorsunuz gereksiz yazılarmı,biz onları engellemek ve forum düzeyini korumayı amaçlıyoruz.iyi bir frp sitesi olmayı.ayrıca forum sessiz değil,sessizlikle ne kastediliyor.gerekli bölümlerde konuya uygun topicler ve rp de gayet heyecanlı.nedir istediğiniz sitenin durumu gayet iyi.
saygılar
saygılar
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
legacy_user_1144
sitede katılmasamda elimden geldiince takip ettiim rp bölümü bayaa bi hareketli olduğu doğru, diğer bölümlerde ise biraz durgunluk olduğu benimde gözüme çarpıyor ama Galadlirim'e de katılıyorum; içi boş saçma sapan topiclerde gereksiz ve anlamsız mesajlar olup boş boş zaman harcancağına az ve öz mesajlar benimde tercihimdir,
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
abi yazmıcaktım tutamadım kendimi bized forumların suyunun çıkmasının yanında değiliz fakat şölleee bi tartışalım dedikmi özellikle ben denmiyen laf sarf edilmeyen söz kalmıyor o yüzden siz gidin abi rp ler çok iyi beklerim rp lerimize
Bal Likörü Salonu altında
Ay kasabası ( bu konu için bunun üzerine die bi yer var okumadan girmeyin
)
sora
bilgi ve gücün ışığında var yine bal liköründe
büyücüler için bilmeyenler idiim
büyücülük kulesinde
büyü konseyinde büyücü eğitimleri veriliyor ve diyarın büyü gücü
kontrol ediliyor
arkadaşalr tapınaklarda size açık
bu arada bişi belirteyim bu aralar diyar biraz karışıcak gibi kendinize yoldaşalr bulmaya bakın yanlız gece dolaşmayın gidin bi tapınağa yada bir guruba sığının
saygılarımla...
Bal Likörü Salonu altında
Ay kasabası ( bu konu için bunun üzerine die bi yer var okumadan girmeyin
sora
bilgi ve gücün ışığında var yine bal liköründe
büyücüler için bilmeyenler idiim
büyücülük kulesinde
büyü konseyinde büyücü eğitimleri veriliyor ve diyarın büyü gücü
kontrol ediliyor
arkadaşalr tapınaklarda size açık
bu arada bişi belirteyim bu aralar diyar biraz karışıcak gibi kendinize yoldaşalr bulmaya bakın yanlız gece dolaşmayın gidin bi tapınağa yada bir guruba sığının
saygılarımla...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
bakın arkadaşlar ben yeni düşünce görmek istemediğimi değil,forumda sessizliği güncel başlıklar olarak algılamadığımı ve sitenin iyi durumda olduğunu savunuyorum.evet bazı durulmalar yaşandı ama ben size yeni düşüncelerle gelişmez demiyorum.zaten burayı kötü etkileyen tartışma diye birinin bir lafı yanlış anlaması veya üstüne alınmasıdır.
saygılar
saygılar
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Arkadaşlar benim düşüncem şöyledir ki bi' forumun kalitesi, üye sayısı, topic/mesaj sayısı gibi şeylerle ölçülmez, kullanıcıların, mesajların, topiclerin, vs. kalitesiyle ölçülür.
Ha saçma mesajlara gelince¹, herkes saçma mesaj atabilir, bu tip saçma mesajlar, denetlenmesi gereken şeyler olması moderatörlerle adminlere gerek kalmaz zaten.
Neyse, sonuç olarak sessizlikten yakınmayın, rplere katılın. Benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla rpler tam gaz devam ediyor, ayrıca bazı açılan konular da yarım gün içinde 5 sayfayı geçebiliyor (mesela geçenlerde aşk hakkında diye mi ne açılmıştı) bu yüzden sıkmayın canınızı derim.
¹ Saçma mesaj olayının özellikle üstüne basıyorum " yok canım önemli değil " falan diye, çünkü kısa süre önce bende saçma ötesi bir mesaj yazmıştım, ayarı da yemiştim
²
² Diyeceksiniz " E o zaman niye böyle yazıp olayı açığa vurdun, artık etkisi kalmadı onun " diye... Cevap: Ben de bilmiyorum
Ha saçma mesajlara gelince¹, herkes saçma mesaj atabilir, bu tip saçma mesajlar, denetlenmesi gereken şeyler olması moderatörlerle adminlere gerek kalmaz zaten.
Neyse, sonuç olarak sessizlikten yakınmayın, rplere katılın. Benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla rpler tam gaz devam ediyor, ayrıca bazı açılan konular da yarım gün içinde 5 sayfayı geçebiliyor (mesela geçenlerde aşk hakkında diye mi ne açılmıştı) bu yüzden sıkmayın canınızı derim.
¹ Saçma mesaj olayının özellikle üstüne basıyorum " yok canım önemli değil " falan diye, çünkü kısa süre önce bende saçma ötesi bir mesaj yazmıştım, ayarı da yemiştim
² Diyeceksiniz " E o zaman niye böyle yazıp olayı açığa vurdun, artık etkisi kalmadı onun " diye... Cevap: Ben de bilmiyorum
saçma sapan mesajlar konusunda herkesi bi kaç vukuatı vardır tabikide, ama bunu sürdüren insanları cidden anlayamıorum, devamlı iki kelimelik cümleler atan,sadece cevap yazıp post kasmak için gülen yüzü mesj olarak atan kişilerin biraz bişeylerin farkına varmasının site kalitesini cidden yükselteceğine inanıorum...
farkındalık ve saygılarımla...
farkındalık ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...