forumlardaki sessizlik

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

forumlardaki sessizlik

Post by hayaletxxx »

arkadaşlar forumların sessizliği sizce neden?öyle kasvetli bir hava warki.kowboy filmlerindeki boş kasabalar gibi bir tek uçuşan çalılar yok...
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Bende anlayamadım.Eskiden gereksiz topic doluydu.şimdi neredeyse yeni topic yok.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

arkadaşlar ne istiyorsunuz gereksiz yazılarmı,biz onları engellemek ve forum düzeyini korumayı amaçlıyoruz.iyi bir frp sitesi olmayı.ayrıca forum sessiz değil,sessizlikle ne kastediliyor.gerekli bölümlerde konuya uygun topicler ve rp de gayet heyecanlı.nedir istediğiniz sitenin durumu gayet iyi.
saygılar
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Sen galiba hiç yeni düşünceler görmek istemiyorsun.Biz dedik mi hadi eskiden ne güzeldi gereksiz topicler yine olsun falan.Bu asabiliğin neden kaynaklanıyor?Yeni konular-gereksiz olmaması şartıyla- olması siteyi ve bu sitedekileri geliştirmiyeceğini mi sanıyorsun.Biraz sakin olur musun lütfen.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

sitede katılmasamda elimden geldiince takip ettiim rp bölümü bayaa bi hareketli olduğu doğru, diğer bölümlerde ise biraz durgunluk olduğu benimde gözüme çarpıyor ama Galadlirim'e de katılıyorum; içi boş saçma sapan topiclerde gereksiz ve anlamsız mesajlar olup boş boş zaman harcancağına az ve öz mesajlar benimde tercihimdir,

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus da adam sansınlar.
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

The_Exile wrote:Biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus da adam sansınlar.
Breah breah bea!!

Abi tartışma topaklarının eksikliğini hissediyorum gerçekten... son iki üç gündür ben bile geyiğe sarmayı düşünüyorum... Çok sıkıcı oldu forum...

Saygılarımla...
Türklider...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abi yazmıcaktım tutamadım kendimi bized forumların suyunun çıkmasının yanında değiliz fakat şölleee bi tartışalım dedikmi özellikle ben denmiyen laf sarf edilmeyen söz kalmıyor o yüzden siz gidin abi rp ler çok iyi beklerim rp lerimize

Bal Likörü Salonu altında

Ay kasabası ( bu konu için bunun üzerine die bi yer var okumadan girmeyin :!: )

sora

bilgi ve gücün ışığında var yine bal liköründe

büyücüler için bilmeyenler idiim

büyücülük kulesinde
büyü konseyinde büyücü eğitimleri veriliyor ve diyarın büyü gücü
kontrol ediliyor

arkadaşalr tapınaklarda size açık
bu arada bişi belirteyim bu aralar diyar biraz karışıcak gibi kendinize yoldaşalr bulmaya bakın yanlız gece dolaşmayın gidin bi tapınağa yada bir guruba sığının

saygılarımla...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

bakın arkadaşlar ben yeni düşünce görmek istemediğimi değil,forumda sessizliği güncel başlıklar olarak algılamadığımı ve sitenin iyi durumda olduğunu savunuyorum.evet bazı durulmalar yaşandı ama ben size yeni düşüncelerle gelişmez demiyorum.zaten burayı kötü etkileyen tartışma diye birinin bir lafı yanlış anlaması veya üstüne alınmasıdır.
saygılar
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Saygı duyarım...

haklısın....
yanlış anlaşılma korkusundan artık bişi yazmıyorum :D:)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Arkadaşlar benim düşüncem şöyledir ki bi' forumun kalitesi, üye sayısı, topic/mesaj sayısı gibi şeylerle ölçülmez, kullanıcıların, mesajların, topiclerin, vs. kalitesiyle ölçülür.
Ha saçma mesajlara gelince¹, herkes saçma mesaj atabilir, bu tip saçma mesajlar, denetlenmesi gereken şeyler olması moderatörlerle adminlere gerek kalmaz zaten.

Neyse, sonuç olarak sessizlikten yakınmayın, rplere katılın. Benim şu ana kadar gördüğüm kadarıyla rpler tam gaz devam ediyor, ayrıca bazı açılan konular da yarım gün içinde 5 sayfayı geçebiliyor (mesela geçenlerde aşk hakkında diye mi ne açılmıştı) bu yüzden sıkmayın canınızı derim.

¹ Saçma mesaj olayının özellikle üstüne basıyorum " yok canım önemli değil " falan diye, çünkü kısa süre önce bende saçma ötesi bir mesaj yazmıştım, ayarı da yemiştim :) ²

² Diyeceksiniz " E o zaman niye böyle yazıp olayı açığa vurdun, artık etkisi kalmadı onun " diye... Cevap: Ben de bilmiyorum :)
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

findor wrote:Saygı duyarım...

haklısın....
yanlış anlaşılma korkusundan artık bişi yazmıyorum :D:)
beni yanliş anlama ama boyle bi durumda önce kendini sorgulamalısın. ifadelerini dogru kullandıgın sürece yanlış anlaşılmazsın. denemeye var mısın :D
Only God can Judge me!
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

saçma sapan mesajlar konusunda herkesi bi kaç vukuatı vardır tabikide, ama bunu sürdüren insanları cidden anlayamıorum, devamlı iki kelimelik cümleler atan,sadece cevap yazıp post kasmak için gülen yüzü mesj olarak atan kişilerin biraz bişeylerin farkına varmasının site kalitesini cidden yükselteceğine inanıorum...

farkındalık ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Post Reply