Internet Explorer'daki Dil Hatası

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
legacy_user_1144

Internet Explorer'daki Dil Hatası

Post by legacy_user_1144 »

IE'da bir iki gündün beri oluşan bi hata var bilgisayarımda.Herşey normal adres çubuğunda "ı" harfi normal olarak çıkıyor,sadece frpworldde yazı yazarken yada google da bişiler aratırken dil sorunu vermeye başlıyor."ı" harfi yerine "1" yazıyor."ş" yerine "_" yazıyor.Bu durumda delirtiyor.Opera kurunca sorun kalkıyor ama ben opera yada başka tarayıcı(crazy browser vs vs) kullanmak istemiyorum.

Explorer'ı yeniden kurdum.Reg cleaner,ad-aware,anti virus yazılımları denedim,Temp vs sildim ayarlara default çektim.Update ettim.Sonuç
aynı.

Aynı sorunu sitede başka arkadaşlarda da gördüm.Format atmak dışında ne yapabilirim.Eğer gerçekten bi bildiğiniz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

walla ben elimden geleni yaptım ve ne yaptıysak olmadı bi yardımsever arkadaş yardımcı olsun...
Only God can Judge me!
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Teşekkürler Kentaky yardımların için.Özülme elinden geleni yaptın.Artık belki başkalarının başına gelmiştir de düzeltme yolunu biliyordur diye ümit etmek düşüyor bana...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Yukarıda görünüm'den dil kodlaması'na girip Türkçe (windows)'u default hale getirene kadar paso tıkla her açtığın pencerede...

bir şekilde onu default yapmaya çalış, denetim masasından filan...

Ad-aware'i de denedikten sonra restart atıp ilk açtığın pecerede Türkçe (windows) yapmayı dene...

Saygılarımla...
Türklider...
Post Reply