MU Online Diye Bişi
-
Ares
- Kullanıcı

MU Online Diye Bişi
herkese selam usun samandir beeyle bi oyun istiyodum ve oyun Ã?IKTI(belkide çıkalı çok oldu ama ben yeni öörendim)Herneyse oyun görüntü olarak çok iyi ama karakter yapısı bayaa bi kötü olmuş
sadece 4 tane karakter var
Elf(ki sadece dişi diyeyim), Dark Knight(hadi bu da sadece erkek olsun), ve en sevilen (yani benim en sevdiim) Dark Wizard(220. levelde Magic Gladiator oluyo-muş-)yani nerede o DRUIDmiş, Falanmış filanmış hiçbiri yok ama oyun aşırı bi eğlenceli.Elf lere herkeş acıyo beleş para eşya falan veriyo,Level olayı sınırsız!Yani sınırsız level alabiliyon-sitede eeyle bişi yazıyodu-yanlız sadece Strenght-Agility-Energy(mana)-bide HP var o açıdan çok eksik
ama görüntü derseniz bayaa iyi, oynanabilirlik bayaa iyi!haa bu arada adresi http://www.muonline.com (inşallah reklam sayılmaz)
The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI 
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Uzun süre oynadım, başarısız bir oyun... Diablo 2'nin eline s dökemez.
Herkes hile yapıyor, çok fazla bugı var...
Dmler ilgisiz...
Çok fazla hacklenme olayı var...
Tavsiye etmiyorum.
Başlayanlara da zamanınızı boşa harcamayığ bırakmalarını tavsiye ediyorum. WOW geliyor, Anarchy online var, Star Wars var onları deneyin derim...
Parasız hiç bir online oyuna da güvenmeyin derim...
Herkes hile yapıyor, çok fazla bugı var...
Dmler ilgisiz...
Çok fazla hacklenme olayı var...
Tavsiye etmiyorum.
Başlayanlara da zamanınızı boşa harcamayığ bırakmalarını tavsiye ediyorum. WOW geliyor, Anarchy online var, Star Wars var onları deneyin derim...
Parasız hiç bir online oyuna da güvenmeyin derim...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Ares
- Kullanıcı

yaw o kadarda degil yani.bedava oyunlar arasinda en iyisi diyebilirim.Wow dedin o konuda dertliyim allah benim belami versin 1 saatle betasini kaybettim
bir saat erken baksaydim betasini oynama serefine erisecektim yaw

The future looks pretty black.I'm scared.Only 1 person can help me but SHE does NOT want to help
KOYAANISQATSI