Herkesin bir Ranki war!!!....
Ya herkesin yanında Site Admin/Bölge Kahramanı/Efsanevi şahsiyet... vb gibi şeyler yazıo bi Knight olarak açıkçası kendime yediremiorum yanımda Yeni Kullanıcı yazmasına Ayıp oluo... Yeni gelen gibilerden! Tamam yeni geldimde biraz şekil olsun ismimiz şöle Rose Knight Demran Silverblade fln yassanız olmuomu???
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
İlk zamanlarda konuşulacak bu kadar kişi ya da bu kadar başlık da yoktu. O zamanlar bu ranklerde ilerlerken benimle beraber millet de merak içerisinde beklerdi. Hatta hadi şu kadar mesaj at filan diye gaza getirenler bile vardı
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Rank olayı iyi de. Sırf rank için boş konuşmamak lazım... değil mi ama? Açıkçası ben pek konuşkan değilimdir. (Daha doğrusu bazen oldukça üşengeç oluyorum )
fingolfin wrote:Rank olayı iyi de. Sırf rank için boş konuşmamak lazım... değil mi ama? Açıkçası ben pek konuşkan değilimdir. (Daha doğrusu bazen oldukça üşengeç oluyorum )
Çok doğru söylemişsin.Sırf rank için boş konuşmamak lazım,yoksa boş adam olursun