Arkadaşlar aldığım büyük baskılar karşısında, hayal gücünü tamamen kısıtlayan olaylar olmuştur, bunu rp ile uğraşan bir arkadaş tarafından yapıldığını sezdim, bence sitedeki rp bu arkadaş tarafından kasıtlı olarak ENGELLENMEKTE. Sitede rp ye devam eden arkadaşlarımızın hepsinin gözlerinden öpüyorum hepsine kolay gelsin.........
SENSEİ ARTIK YYYYOOOOOOKKKK!!!!
AYRILIK!!!!!!!
AYRILIK!!!!!!!
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Eh her sitenin bir yapısı var. Sanırım bu sitede sadece kuraldan oluşan bir tabanları var. Onlar için önemli olan hikayenin gidişatı değil sadece kurallar. Biz kurallara değil konunun gidişatına baktığımız için bundan hoşlanmıoruz Sensei. Sanırım bende artık tamamen rpleri bıraksam iyi olacak. Bu sitedeki herkes arkadaşım ve hiçbirisinin oyunlarını bozmak istemiyorum.
ELVEDA...
ELVEDA...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Doğrusu RP yi bırakmana üzüldüm Gorath ama RP dede birçok defa söylediğim gibi seçim senin. Seni özleyeceğim. Hikayenin devamını da bekliyorum. Ben fırsat bulduğumda benimkine devam edeceğim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>