Karanlığın Karargahı (Yapım Aşamasında)
Karanlığın Karargahı (Yapım Aşamasında)
Calis komutan seçildiği giünden bu yana hiç uyumuyodu.uyumamasının sebebi karanlığın da bir karagahı olmalı diye düşünüyordu ve bunu gerçekleştirecek kişide calis di bu diyara karanlığı yaymak için sawaşçıların eğitilmeleri için mutlaka ama mutlaka bir karargaha ihityaç vardı.
No one hears him cry so he turns to evil...
Calis önde olmak üzere bir kaç orc ve bir sürü goblin sarp kayalık arazide yürüyordu.Calis
-Bir karargah için mükemmel bir yer.Buraya adeta kale gibi bir yer inşa edicem.şimdiden gözümün önünde kurabiliyorum.Hem tapıağa da çok yakın böylece tapınağın korunmasını da sağlıyabilcem.
-Durun sizi gibi pis yeşil mahlukatlar.Efendiniz yeminer in bu düzlemdeki gücünü arttırmak için buraya bir karargah inşaa edicez.Kampınızı buraya kuracaksınız.Eğer inşaat geç biterse elini kaldırdı ve bir gobline alev kürresi fırlattı ve
-Sonunuz işte böyle olur şimdi inşaata başlayın.Unutmayın eğer inşaat geç biterse sonunuz kötü olur.şimdi çalışın efendinie yeminer ve benim için çalışın...
-Bir karargah için mükemmel bir yer.Buraya adeta kale gibi bir yer inşa edicem.şimdiden gözümün önünde kurabiliyorum.Hem tapıağa da çok yakın böylece tapınağın korunmasını da sağlıyabilcem.
-Durun sizi gibi pis yeşil mahlukatlar.Efendiniz yeminer in bu düzlemdeki gücünü arttırmak için buraya bir karargah inşaa edicez.Kampınızı buraya kuracaksınız.Eğer inşaat geç biterse elini kaldırdı ve bir gobline alev kürresi fırlattı ve
-Sonunuz işte böyle olur şimdi inşaata başlayın.Unutmayın eğer inşaat geç biterse sonunuz kötü olur.şimdi çalışın efendinie yeminer ve benim için çalışın...
Adarmin atına atladı ve çalışma alanına karargah alanına doğru geldi elinde kırbacı vardı..
Çalışma sahasına girdi pek bir çalışma yok gibiydi sinirlendi ve kırbacını yere çarptı çıkan ses kulakları çınlattı.
ona dönen orc ve goblinlere " Findor un emri ile burdayım Bu işte yardımcı olucam sizlere " dedi ve somurtmaya devam etti..
Gözleri findor un bahsettiği calis i arıyordu..
Çalışma sahasına girdi pek bir çalışma yok gibiydi sinirlendi ve kırbacını yere çarptı çıkan ses kulakları çınlattı.
ona dönen orc ve goblinlere " Findor un emri ile burdayım Bu işte yardımcı olucam sizlere " dedi ve somurtmaya devam etti..
Gözleri findor un bahsettiği calis i arıyordu..
orcların başlatmış olduğu inşaatın sesi çok uzaktan geliyordu.
bir ranger olarak orcların doğaya verdiği zarara izin veremezdi
lord a haber vermek için atının dizginlerine asıldı son sürat kaleye doğru atını sürmeye başladı.
karanlık ,gizli güçlerin mabedinin yakınına kale kuruyordu.
yüzyıllardır gözetim altında tutulmuş mabed şimdi onu yönetenler tarafından harekete geçirilmiş olmalıydı.
!!belkide çok uzun yıllar önce imkan varken yıkılmalıydı diye düşündü''
atını sürerken melkortr
''lordum lütfen kalede ol !!! lütfen! ?''
bir ranger olarak orcların doğaya verdiği zarara izin veremezdi
lord a haber vermek için atının dizginlerine asıldı son sürat kaleye doğru atını sürmeye başladı.
karanlık ,gizli güçlerin mabedinin yakınına kale kuruyordu.
yüzyıllardır gözetim altında tutulmuş mabed şimdi onu yönetenler tarafından harekete geçirilmiş olmalıydı.
!!belkide çok uzun yıllar önce imkan varken yıkılmalıydı diye düşündü''
atını sürerken melkortr
''lordum lütfen kalede ol !!! lütfen! ?''
MelkorTR
Defender of GAİA
Defender of GAİA
Rp Dışı : Karanlığın baş rahibi olarak sesleniyorum...
Lord olraka bahsedilen azalin düştüğüne göre OREN dir gibime geliyor TÃ?m önlemleriniz alınız CALİS ve SENSEİ bir daha böyle bir sorun istemiyorum YEMİNER den kesin emir var CALİS debriye birliklerin ne iş yapıyor CEza almak istemiyorsan dikkatli ol
Lord olraka bahsedilen azalin düştüğüne göre OREN dir gibime geliyor TÃ?m önlemleriniz alınız CALİS ve SENSEİ bir daha böyle bir sorun istemiyorum YEMİNER den kesin emir var CALİS debriye birliklerin ne iş yapıyor CEza almak istemiyorsan dikkatli ol
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Findor un telepatik sesi calis in beyninde yankılandı
" karargahadoğru gelen bir kuvvet var bunların ve tümünüzün komutanı SENSEİ dir sen kendi birliğinden sorumlusun SENSEi nin emirleri benimki ile aynı seviyededir SENSEİ YEMİNER in tek seçilmiş savaşçısı sende birkil komutanımızsın o yeni gelen vebalı birlik çok tehlikeli dir dikkat etmelisin..
arttık tapınak civarı değil bulunduğunuz büyük bölgeyi kotrol altına alacaksınız tapınak bölgesine sizin haberiniz olmadan kimse giremeyecek bilginiz olsun bu geçen bir karınca olsun sizi öldürmekte deredüt etmem " dedi ses ve calis inbeyninde yankılandı
" karargahadoğru gelen bir kuvvet var bunların ve tümünüzün komutanı SENSEİ dir sen kendi birliğinden sorumlusun SENSEi nin emirleri benimki ile aynı seviyededir SENSEİ YEMİNER in tek seçilmiş savaşçısı sende birkil komutanımızsın o yeni gelen vebalı birlik çok tehlikeli dir dikkat etmelisin..
arttık tapınak civarı değil bulunduğunuz büyük bölgeyi kotrol altına alacaksınız tapınak bölgesine sizin haberiniz olmadan kimse giremeyecek bilginiz olsun bu geçen bir karınca olsun sizi öldürmekte deredüt etmem " dedi ses ve calis inbeyninde yankılandı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
atını son derce sıkı sarıldı ranger
atıyla on günlük yolu vardı karanlık tapınağına , kötülüğün mabedine çok yakın ve hakim bir tepede kurulan kaleyi komutanına haber vermeliydi
sarp kayalardan , azgın nehirlerden geçerek kale komutanına bilgiyi ulaştırmakla yükümlü melkortr onun aldığı eğitimin yegane sebebi bu. komutanın verdiği emirlere itat ,
vatanı, yurdu uğruna canını verirdi,
şerefine sürülecek en ufak leke ölümü demekti,
vazife için yapmayacağı iş yoktu,
sevgisi doğaya , halkına ve ona sonsuzdu
ama şimdi bilgisi ölümcüldü. ve ölüm bile yetişememeliydi ona bu on günlük yolculuğunda
haber ulaşmalı komutanınca istihbar edilmeliydi.
RP DIşI : bir önceki yazımdaki lord olarak geçen kavram komutan olarak değiştirilmiştir.
atıyla on günlük yolu vardı karanlık tapınağına , kötülüğün mabedine çok yakın ve hakim bir tepede kurulan kaleyi komutanına haber vermeliydi
sarp kayalardan , azgın nehirlerden geçerek kale komutanına bilgiyi ulaştırmakla yükümlü melkortr onun aldığı eğitimin yegane sebebi bu. komutanın verdiği emirlere itat ,
vatanı, yurdu uğruna canını verirdi,
şerefine sürülecek en ufak leke ölümü demekti,
vazife için yapmayacağı iş yoktu,
sevgisi doğaya , halkına ve ona sonsuzdu
ama şimdi bilgisi ölümcüldü. ve ölüm bile yetişememeliydi ona bu on günlük yolculuğunda
haber ulaşmalı komutanınca istihbar edilmeliydi.
RP DIşI : bir önceki yazımdaki lord olarak geçen kavram komutan olarak değiştirilmiştir.
MelkorTR
Defender of GAİA
Defender of GAİA
Birden bire atına sıkı sıkaya sarılmış korucu nun etrafını 25 orc sardı hepsi de kara elbiseler içindeydi bu yüzden korucu yolunu kesenlerin orc olduklarını bilmiyordu.Korucu nun atı karşısına çıkan yaratıklar yüzünden aniden durdu ve üstünde sahibini yere fırlattı.Korucu bi raz yerde yuwarlandıktan sonra kalkamaya çalıştı fakat kalk ması ile oturması bir oldu çünkü boğazına doğrultulmuş 25 tane kılıc vardı.Orc ların arasında siyah atılı ve siyah cübbe giyen birisi çıktı kukuletasu sadece gözüne kadar inmişti.Gözleri alev alev parlayan cübbeli adeta korucu ya korku salıyordu.
-Yassak bölgeye girdin yabancı.
-KİMSİNNNN.
-Yassak bölgeye girdin yabancı.
-KİMSİNNNN.