İstanbulda White Wolf sisteminde oyun oynayacak olan var

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

İstanbulda White Wolf sisteminde oyun oynayacak olan var

Post by yeminer »

Arkadaşlar...

Birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine white wolf sisteminde oyun oynamak istiyorum fakat bu sistemde oynayan ve istanbulda olan gurup var mı bilmiyorum :) varsa beni bulabilir mi ? yada böyle bir story teller oyun başlatabilir mi ? Gelmek isterim :)
Last edited by yeminer on Fri Dec 31, 2004 4:17 am, edited 1 time in total.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Oncelikle onun adi DM degil ST(Story Teller) WW oyunculari arasinda ST ye Dm dersen zaten kafadan unut sen oyunu hic haz etmezler oyle. Istanbulda oynayan pek cok grup var ama bizim sitede pek yok. Ama buyuk toplantilari firsat bilip orada oynatanlari bulursan sende onlarin arasina neden katilayamayasin ki?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Buna dikkat edeceğim .. :)
güç amacın, k
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Hmmm belki baya geç oldu ama ben oyuncu arıorum. yeni WOD oyununa ilgilenler varsa beklerim
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ben varım Emre herzaman böle bir oyun bekliyodum güzel tesadüf doğrusu :D .

Evt oyun tarihini bekliyoruz sabırsızlıkla :D :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Ahanda hilmi, yener, emre bensiz neler çeviriyorsunuz öyle :lol: Kambersiz düğün Engin'siz oyun olurmu hiç :P Hem bi kere tadına baktık white wolf'un bir daha Emir de oynatmadı grup ta dağıldı :cry: Bu kez dağılmayacak bir grupla uzuuun soluklu bir oyuna her zaman varım :wink: Oyunda görüşmek temennisiyle...

Tarih belileyince bana ulaşırsınız ;)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yer ve zaman uygun olursa kesinlikle gelmek isterim.
güç amacın, k
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

o zaman dört kişi oluosunuz player olarak..bi tarih ve mekan kararlaştırıp oyun hakkında görüşelim??
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

ya buarada başka bi başlık altında da aynı muhabbet devam edio acaba birini kapatmak ve sabit bi başlık altından görüşmelere devam etmek mümkün olurmu ki??? :D
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de oynamak isterim. Nedense DnD'den sıkıldım diyince hemen whitewolf'u öneriyorlar ben de merak ettim. Haftasonu boş vaktim var cumartesi veya çarşamba en uygunu ama salı da olabilir. Cuma ve pazar imkansız...

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

ZB bekleme salonundan devam edelim konuşmya herkes aynı yerden konuşsun arkadaşlar nası fikir?? :D
Post Reply