Birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine white wolf sisteminde oyun oynamak istiyorum fakat bu sistemde oynayan ve istanbulda olan gurup var mı bilmiyorum
İstanbulda White Wolf sisteminde oyun oynayacak olan var
İstanbulda White Wolf sisteminde oyun oynayacak olan var
Arkadaşlar...
Birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine white wolf sisteminde oyun oynamak istiyorum fakat bu sistemde oynayan ve istanbulda olan gurup var mı bilmiyorum
varsa beni bulabilir mi ? yada böyle bir story teller oyun başlatabilir mi ? Gelmek isterim 
Last edited by yeminer on Fri Dec 31, 2004 4:17 am, edited 1 time in total.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Oncelikle onun adi DM degil ST(Story Teller) WW oyunculari arasinda ST ye Dm dersen zaten kafadan unut sen oyunu hic haz etmezler oyle. Istanbulda oynayan pek cok grup var ama bizim sitede pek yok. Ama buyuk toplantilari firsat bilip orada oynatanlari bulursan sende onlarin arasina neden katilayamayasin ki?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Hmmm belki baya geç oldu ama ben oyuncu arıorum. yeni WOD oyununa ilgilenler varsa beklerim
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Ahanda hilmi, yener, emre bensiz neler çeviriyorsunuz öyle
Kambersiz düğün Engin'siz oyun olurmu hiç
Hem bi kere tadına baktık white wolf'un bir daha Emir de oynatmadı grup ta dağıldı
Bu kez dağılmayacak bir grupla uzuuun soluklu bir oyuna her zaman varım
Oyunda görüşmek temennisiyle...
Tarih belileyince bana ulaşırsınız
Tarih belileyince bana ulaşırsınız
o zaman dört kişi oluosunuz player olarak..bi tarih ve mekan kararlaştırıp oyun hakkında görüşelim??
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
ya buarada başka bi başlık altında da aynı muhabbet devam edio acaba birini kapatmak ve sabit bi başlık altından görüşmelere devam etmek mümkün olurmu ki??? 
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben de oynamak isterim. Nedense DnD'den sıkıldım diyince hemen whitewolf'u öneriyorlar ben de merak ettim. Haftasonu boş vaktim var cumartesi veya çarşamba en uygunu ama salı da olabilir. Cuma ve pazar imkansız...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..ZB bekleme salonundan devam edelim konuşmya herkes aynı yerden konuşsun arkadaşlar nası fikir??