HEY GAZETECİ! TAMAM MI DEVAM MI?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

HEY GAZETECİ! TAMAM MI DEVAM MI?

Post by Gorath »

Arkadaşlar bu anketi açmamın nedeni gazeteciliğimin nasıl olduğunun sorgulanması. Sizce nasıl bir gazeteciyim arkadaşlar. Lütfen bana kusurlarımı yada iyi yönlerimi söyler misiniz?

Anket sorusuna gelirsek Gazeteciliğe devam etmeli miyim yoksa bu kadar yeterli mi? Bırakmalı mıyım? Lütfen bu anketle buna bir cevap bulalım. Sanırım bazı kişiler bundan rahatsızlık duyuyor. Elimden geldiğince tarafsız bir gazeteci olarak bu işi yapıyor ve elimden geldiğince her rp ekranını takip ederek herkesle, her rpden yada konudan herkesle röportajlar yapmaya, haberler oluşturmaya, bir düzen getirmeye çabalıyorum. Arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Gazetenin geleceği sizin oylarınızla belirlenecek unutmayın...

Saygılarımla...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bence dwm et çünnkü güzel oluyor vala bazen kızasamda iiyi dwm et sen

vala güzel bir fikir hata...
güzel bir organizasyon iiyiyiyiiyi
güzel...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Siteye zamanında ara vermiş olman biraz baltalamış olsa da devam etmeni dilerim... En azından böcayı röpörtajından sonra ayrıl gideceksen de :P:P (şaka tabi...)

Ben beğenerek okuyorum yazıları... Daha az yorumlu olmasını dileyerek :)

Saygılarımla...
Türklider...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Bence de fena değil, devam et kardeşim,yolun açık... :lol:
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Bence ayn1 h1zla devam çok güzel :D
No one hears him cry so he turns to evil...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Efedim şimdi gazetede başka haberler de olmalı diye düşünüyorum .. Bir spor ve ekonomi sayfası olmalı.. şaka bir yana gayet güzel ama bir şekilde yeni bir şeyler de katılabilir gibi geliyor. Gerçi belki katılıyor da ben düzenli takip etmediğim için görmüyor olabilirim. Ama önerim mesela belli karakterlerin geçmişleri hatırlatılabilir. Siteden. Hatta hani bir zamanlar bir program vardı ünlü kişilerin yok okul arkaaşı süt aldığı bakkal falan çağırılırdı öle bi şey olabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Ã?ncelikle böyle bir gazete çıkardığın ve yazdığın için seni tebrik ederim GORATH :D Ve anladığım kadarıyla bu yazılarının çıkmasını istemeyenler var ama sen şunu sakın unutma hayatta önüne her zaman engel koymak isteyen kişiler çıkacak. Senin tek hedefin ise bu engelleri tek tek aşmak olmalı :D Ve bu arada firblenin dediğinede katılıyorum her zaman seni yazarken görmek istiyorum
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Niye bırakasınki bence devam et sakın bırakma orda yazılan haberlerde gerçek değil sonuçta kimsenin gerçek hayatını yada özel hayatını rencide edicek haberler yok sadece sitede geçen rp le ilgili haberler yada röportajlar oluyor bunları okumasıda zevkli bence.Hatta firble ninde dediği gibi değişik şeylerde yapabilirsin herkes aklına geldikçe tavsiyelerde bulanabilir
evet esene de katılmadan edemicem işte asıl bu engeller seni gazeteci olma yolunda geliştirecek. biz güveniyoruz gazetecimize ve tam gaz devam diyoruz :wink:
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Ã?şenmedim , oturdum , okudum.
Güzel , üzerindeki emeği hissetiriyor.
Devam et derim.
Ama Firble'ın dediği gibi , çeşit lazım , tat lazım.
Ne bileyim işte , köşe yazıları , forum falı , iddia sayfası (:P) , spor bülteni , vs. vs.
şaka bir yana hemen hemen her gazetede bulunan bu başlıklar foruma uyarlanabilir , eğilim falı , tarihi oyun logları hakkında başyazılar , rp bülteni , vs. vs.
Bu sonuncuda ciddiyim. Biraz daha dışbükey bakabilirsek foruma , eminim çok daha güzel yollar seçebiliriz. Bunun için de bir "güldüren ayna"ya ihtiyacımız var.
Hızla devam diyorum.
lil'grin'brin'
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Gayet güzel ve hoş bir çalışma.Diyardaki karakterlerle yapılan röportajlardan başka adminlerle ortak çalışıp diyarın çeşitli köşelerinden haberlerde verebilirsin.Ã?rneğin güneyde şöyle bir cüce yerleşimi bulundu.Yada batıdaki x şehrinde Lord Y şöyle bir açıklama yaptı gibi.Böylece hem diyar yaşayan bir hal alır hem de kişiler diyarı daha iyi tanıma olanağı bulurlar.şu anda oyuncular on kasabadan başka bir yere gidemiyor çünkü kimse diyarda başka bir yer bilmiyor.Ama sen şehirleri ya da efsaneleri gazetende yayımlayabilirsin.Ancak yine de ben bu işin tek kişi için zor olacağını düşünüyorum yeni arkadaşlarla çalışmalısın bence ;) sen artık editör olursun heheh :)
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Her zaman için yeni kişileri bekliyorum gazeteye. Bunu daha öncede belirtmiştim ve araştırmacı gazeteci Wick_one seçilmişti. Ama sanırım işleri yoğun olduğu için ilgilenemiyor. Gazeteyi tamamen benimseyecek kişilere ihtiyacım var.

Ayrıca fal örneğindende gördüğünüz gibi artık hepinizin bir şeyler önermesini istiyorum. Bunu gerek buraya yazarak gerek gazeteye okur mektubu yollayarak yaparsanız sevinirim. Hepinize oy kullandığınız için teşekkür ederim. Diyar dışı olayıda çok ilgimi çekti bu arada :wink:

Saygılarımla...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bence genel forumda bir frp world gazatesi diye bir yer açılsın modlugunuda gorath alsın...
çeşitli başlıklar altında toplansın...
röportaşlar...
haberler ...
spor...(düolo)
sohebtler gibi...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Aslında bizde az önce Esenle bunu konuşuyorduk. Gazetede yazar olabileceğini söyledi ve böyle bir forum olsa tartışması geçti. Gerçekten harika projeler oluştu aklımızda ama buna adminler ne derler bilemiyorum. Bu onların kişisel görüşlerine kalmış. Ben derimki en azından denemek için bize böyle bir şans verilsin ve bir forum açılsın. İyi bir ekip topluyorum ve bu işin gerçekten üzerine düşmeye karar verdim. Eğer adminlerimiz kabul ederlerse...

esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

eskisine nazaran tam bir gazete şeklinde olacak olan yeni fikirlerimiz var diyarda olan her şeyi geniş bir kapsam içine alacak. Yeni oluşan eskide olan ne varsa gazete sayesinde kullanıcılara ulaşabilecek yani düzgün bir iş yapmak için bize izin verilmesi şart bunu burdan başlatmış olduk umarım isteğimiz bir şekilde göz önünde bulundurulur
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

MSN ve icq muhabbetleri olmadigi surece bence sorun yok. Diger turlu uyari alirsiniz soylemi$ olayim. Biz boarding sitesi degiliz. Tamam eglenecegiz gulecegiz ama madam onlari ole yazacaksiniz ozaman neden biraz ozen gosterim 1-2 $eyi duzenlemiyorsunuz? Fotograftayok ayrica nasil gazete bu?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply