Yarrak kafalı adminler ve sik kafalı mod lar

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Yarrak kafalı adminler ve sik kafalı mod lar

Post by Eldarin_ »

Hössüktür lem ordan
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

O kisinin oldurulmesının nedenını bılmıyorsunuz benden ızın almadan ormanıma gırmenın cezası olumdur sevgılı dostum ve bunu yapıcak her kez bu cezayı yasıyıcaktır
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

o

Post by Eldarin_ »

O senin ormanına girmemişti.Yalnızca buçukluk raini ile bir görüşmesi vardı ancak sen raini ile ayrıldıktan 10 dakika sonra onu öldürttün.Toranı öldürenin cezası ölüm değildir.Öldürülenin çektiği acının 100 katını çekmektir.

Spider Clan
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

O kısıyı ben oldurtmedım ormanda o sırada sadece ben vardım ve ormana gırmese benım ona ne gıbı bır sorunum olabılrıkı durduk yere onu oldurıyım sebebım ormanıma ızınsız gırmesıdır ınanmazsan rainiye sorabılrıısn bız onunla konusurken ormanda ıdik
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Raini ile konuştuğu

Post by Eldarin_ »

raini ile konuıştuğumda bana öle demedi.Druidlerin onu izlediğini söledi.Raini bir izcidir yani druidler bile ormanı onun kadar tanımaz.Bana duğruyu söylemelisin.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Ben kımsenın pesıne adam takmadım ve takmamda ormana ızınsız gırdı olmesının sebebı bu ıdı ve bunun sebebını her kez bılır ve bunu bılerek oramana ızınsız gırdı bu yuzden Druıdler onu oldurmus olabılır fakat benım bıldıyım kadarı ıle o sırada ormanda benden baska druıd yoktu ve bu konuda emıynım...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Haa

Post by Eldarin_ »

Eğer sadece sen olsaydın ölmezdi.Öünkü senin öldüremeyeceğin kadar güçlü bir savaşçıydı senin gibi 3 tane druid lazım ona.Ancak bunun hesabını sizler ödeyeceksiniz.Ormanınız ödiyecek.Ateşe dayanıklımısınızdır?
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Sen benım gucumu bılmıyorsun senın gıbı 2 tane nınjayı tek basıma yıyıcegımden emıynım ve o orman benım ormanım kımın gırıp cıktıgını benden ıyı kımse bılemez....
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Nasıl?

Post by Eldarin_ »

Bir ormanı asla sahiplenemezsin ayrıca bir ninjayı öldürmen için önce görmen gerekir ki bu neredeyse imkansızdır.Benim gibi 2 ninja demek.Nasıl yapmayı düşünüyorsun bunu.O ekzantirik dallarınla mı?sen büyünü tamamlayana kadar...........Ormanında sende yanmış olursun .Bunu böle bil ve böyle yaşa.Sizler birer hayvan dostusunuz ve intinizin onlardan kalır yanı yok gibi.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Bir ninja hızlı olabılır fakat bana karsı ormanda hıc bır sansı yok ve o ormannı ben koruyorum ve dıyer tum ormanları tum ormanlar benım ve dıyer dostlarımındır bunu boylece bıl
Saygılarımla...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Ve sunu klanına acıkla senın dostunu ben oldurmedim bunu bolece bılmenı ısterım ben dıyer druıdler boyle bır sey yapmıslarsa eyer bunu arastırmaya calısacagım ama bır druıdın bunu yaptıgını pek sanmıyorum eyerkı ormana ızınsız bır sekılde gırmıs ıse bunu bılemem bunun cezasını sende benım kadar bılıyorsun....
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sizler bizlerle konuşmuyorken nasıl izin alarak girebiliriz bana söyler misin?
o kimseye öğretmediğiniz druid dilinden başka birşey konuşmuyorsunuz veizin alınması imkansız ve tabiki bizi boyunlarınızı kesmeye zorluyorsunuz sen zaten öldüremezsin ancak 2 -3 druid birleşip öldürmüşlerdir.Başka bir açıklaması yok(rp ezik oldu baya).
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Madem o ormanda o kadar cok sayıda Druıd vardı neden hıc mı bırımızı gormedı hıcmı hanı bız sızı gormeden sız bızı oldurudunuz ızın almadıgı ıcın yok oldu bunu bolece bıl ve ıstedıyın savas ıse ben sonuna kadar varım
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Olman yada olmaman sonucu değiştirmeyecek sen ve ormanın sonsuza kadar yok olacak . Ve ormanlar yenilenecek haksızca sizden korkan ranger ler geri gelecek.Öünkü yolcular sizin umrunuzda değil onlar ise yolcuları korumak için varlar .Hayatı öğren kaelthas o seni yok etmeden...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

ben ve ormanım elbette yok olucaz ama sunu bılmelısın gun gelıcek sende yok olucaksın ayrıca rangerlar eyerkı bızden ızın alırlarsa rahatlıkla ormanlarımzdan gecebılrıler bunu sende bılıyorsun bızden zıın alan herkez ormanlardan gecebılır.
Ayrıca ıyılık ıcın savasan herkezede ormanın kapıları acıktır...
Post Reply