on tane verseler birini kullanmam dediğiniz büyü

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Post Reply
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

ya sheverash dokunma buyulerıne karsıyım demıssın haklısın bunlar gercekten zor adamın dıbıne gırceksın sora san bı cakcak olcen kalcan ama onunda yolunu bulmuslar 2. level bır buyu var dı adını unuttum sımdı senın yerıne dokunuyordu....bı de yukarılarda bırılerı missiles of magic demıs bu benım bıldıgım 1. level buyu magıc mıssıles mı acaba?tam emın olamadım bı anda? cunku benım bıldıgım magıc mıssıles level atladıkca bolunen ve herbırı 1d4+1 koyan harbıcı oyunu en saglam buyulerından?
You can not change your fate!!!
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

vampir touch 2nd da çok kullanışlı bi büyüydü. Herlade 2nd da can yakmak daha zor olduğu içindir heralde ama 3rd dede çok kullandıım bi büyüdür, özellikle multi class gitmişsem. Ayrıca vampir touch büyüsünü ben evcil hayvanım aracılığıyla yapmışımdır her zaman. Dokunma işlemini benim yerime kuzgun yapmıştır hep.

Dokunmatik büyülerin avantajı adamın üstüne giydiği zırhın bonusunu hiç almaması. O yüzden dokunmak çok kolay oluyo hele bide karşıdaki çevik bi varlık değil ise yada büyük bir zırh giymişse tam kebap. Shocking grasp da bu sebeple özellikle 1.ve 2. seviyede çok faydalı bir büyüdür bana kalırsa. Çok sağlam hasar veriyo çünkü.

Esnek küre diye bir büyü var. Daha hiç kullanmadım,,kullananı da görmedim. Ama bence o da faydalıdır. Olmasa oraya koymazlardı heralde :P
Been there. Seen that. Got the scars.
Post Reply