Dragon Shard

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Dragon Shard

Post by Shevarash »

Dragon shard hakkında tek bildiğim dnd greyhawk dünyasında geçen bir real time strateji oldugu. Oynamış olanlar varsa görüşlerini bekliyorum...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Ben oynamadım sadece dergide okudum bu başlığı bn açıcaktım ama erken davranmışsın :D Dergide grafiklerinin warcraft' a benzediği yazıyodu koydukları resimler itibariyle haklıydılar benziyodu.

Oyunda bir cüce büyücüyü ki adı Amathor ( Ama hiç amatör bi büyücü deil),Lady Marryn bi paladini (bi leydi isminden de anlaşıldığı gibi ve Kael'in manitası),Kael: bi insan bi rogue (atışmalarla başlayan bi aşkın aşığı), bastion bi golem (leydiye aşık ve ona körü körüne bağlı)

biraz fazla parantez oldu kusura bakmayın :-P
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Oyunu aldım, yükledim, campaigninden üç bölüm oynadım ve daha fazla dayanamadım :mrgreen: bence çok başarısız almaya değmez bunu oynıyacağınıza Warcraft'ı yeniden yükleyin :mrgreen:
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Oyun Eberron evreninde geçmektedir. Greyhawk değil.
"Lovefull Evil"
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

eberron evreninde geçtiği gibi bahsi geçen leydi de bir clerictir ama paladin yaklidi yapmaktadır. 3 bölüm dayanabilmeniz bile büyük bi olaydır.Gerçektende bu oyunu hafızlardan ancak Warcraft oynayarak silebilirsiniz..acaip gereksiz acaba nie yapmışlarki :? :D :D
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

yapmayın yaaa...yeni aldım daha tuhh keske dungeonsiege alsaydım:S
Auré Entuluva...Outa i lomé
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Buldum ve denedim, Eberron dünyasında geçen dandik bir warcraft kopyası, sakın oynamayın (nokta)
Post Reply