Dungeons&Dragons 2 Movie - Elemantel Might

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Dungeons&Dragons 2 Movie - Elemantel Might

Post by Shevarash »

DnD 1 i izledik. Hiç beğenmedik. 2. sini kendi adıma umutla bekliyordum ne buldum sizlerle paylaşayım...

1 - Jeremy irons gibi bir "baba" yok.
2 - ilk filmdeki 3-4 genç oyuncu da en azından 2. sınıf genç oyunculardı bu filmde onlarda yok. ilk filmde sevilen bir karakter olan savaşçı Damador var sadece.
3 - Özel efektler çok çok daha amatörce
4 - Filmde :
-hey ne yapıyorsun büyücü?
-yaptıgım bir "istihare" büyüsü. Bu tip büyülerle bazı olaylar hakkında bilgi alabilirim!!

yada :
-Obad-Hai ormanların vahşiliğinin tanrısıdır

gibi ingilizce eğitim setlerini andıran ve sanki "aha dnd böyle birşey" demeye getiren eğitim çabası var...

5 - Hikaye ilk filme göre bence daha iyi. En azından klasik grup mantıgı işlenmiş bir kaç alakasızın bir ülkeyi kurtarması olayı yok tek + yönü de bana göre buydu.

6 - Efektler çok kötü demişmiydim? Demiştim sanırım , oyunculardan da bahsetmiştik ama tanınmış olmamalarının dışında "kötü" de oynuyorlar

7 - son olarak benim tahminimce bu bir sinema filmi olmayacak yani "ben yinede gider izlerim" diyenler göremeyebilir, basit bir tv filminden öte degill...

Tavsiye yorum : indirmekle, izlemekle uğraşmayın... :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ã?yle diyorsun ama ben filmi izlerken sıkılmadım. Mesela olayın içinde gerçektende bir grup olması ve özellikle gruptaki karakterler hoşuma gitti.

Film hoşuma gitti mi?

Hayır çokta bir gitti diyemeyeceğim. Ancak kesinlikle 1. filmden daha güzeldi. Sadece olayları birleştirmek için bu kadarda şansın bir araya gelmesi bana saçma geldi. Spoiler olacak yazmayayım ama 1.yi sevmişler yada baş karakteri için sevmemişler bence izlesin. Hoş vakit geçirebilirler.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Grup mantıgı benimde dedigim gibi iilk filmden daha mantıklı ama karakterler çok "sıradan"... Kaslarıyla düşünen barbar, fırlama thief, gizemli konuşan büyücü, sorumluluk sahibi lider, andon cleric (hakikaten andon, ne güzel saklanmış dururken beyaz ejderhanın karşısına çıkıp höbe höbe diye büyü yapmaya çalıştı durduk yerde ejderhada bunu.... neyse söylemiyim spoiler olmasın)
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

şu filmin adını bir daha söyleyin bakem merak ettim izliyeceğim tabi bulabilirsem
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Spoiler spoiler

Harbiden oaradaki olay beni çok üzdü. Yani orada neden çıkarsın. Acaba kaçırdığım bir noktamı var dedim bir daha baktım. Ejderha orada fark ediyor sanki onu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

yok darkgnome cleric resmen ortaya atıldı hani yolda birilerini kaybetsinler de sonradan hatırlayıp üzülsünler diye yapılmış bence :)
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

DnD2 yi dün seyrettim,hoşumada gitti açıkcası.Yani 1. den kat kat iyi ama...ne bilem yaa fena değildi işte :wink:

Ya şunu da unutmamak lazım,kaç tane uyarlama bizi memnun etti ki,kaçına offf süper dedik.Yani mutlaka hatalar yada isteyimizden farklı olan oluyor.Ã?ünkü bir kitabı filme uyarlamak çok zordur.Kişinin hayal dünyasındaki karakterleri ve yaşananları filme aktarıp görselleştirmek zordur.Ã?ünkü onu somutlaştırıp izleyici kitlesine beğendirmeye çalışıyorsun.
LOTR,HP,Batman,Spiderman,Hulk,Daredevil vs vs vs hepsinde hata olmuştur normaldir.Ã?ünkü bunlar bizim hayal dünyamızdan çıkarak görselliğe ulaşıyorlar ve bizim bakış açımızlada yaratılmıyorlar.Ondan b,r hayalkırıklığı oluşuyor.Blah Blah Blah.........

Ehh kısacası(çok konuşutum gene),filmi beğendim ben kötü değildi bana göre.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Bu filmin vcd si mi çıktı izmirde nerde bulurum bilen varmı tekrar soruyrum izleyeceğim filmi bulamıyorum dvd mi bir şeyler söyleyin değil mi amaaaa
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

VCD olarak çıkacağını zannetmiyorum.Bildiğim kadarı ile yeni bir film.Ben divx olarak seyrettim.Sende öyle dene,yani bulabilirsen divx olarak seyret.VCD daha çıkmaz diye düşünüyorum :roll:
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Beckett wrote:DnD2 yi dün seyrettim,hoşumada gitti açıkcası.Yani 1. den kat kat iyi ama...ne bilem yaa fena değildi işte :wink:

Ya şunu da unutmamak lazım,kaç tane uyarlama bizi memnun etti ki,kaçına offf süper dedik.Yani mutlaka hatalar yada isteyimizden farklı olan oluyor.Ã?ünkü bir kitabı filme uyarlamak çok zordur.Kişinin hayal dünyasındaki karakterleri ve yaşananları filme aktarıp görselleştirmek zordur.Ã?ünkü onu somutlaştırıp izleyici kitlesine beğendirmeye çalışıyorsun.
LOTR,HP,Batman,Spiderman,Hulk,Daredevil vs vs vs hepsinde hata olmuştur normaldir.Ã?ünkü bunlar bizim hayal dünyamızdan çıkarak görselliğe ulaşıyorlar ve bizim bakış açımızlada yaratılmıyorlar.Ondan b,r hayalkırıklığı oluşuyor.Blah Blah Blah.........

Ehh kısacası(çok konuşutum gene),filmi beğendim ben kötü değildi bana göre.
güzel yaklaşım ama eksik : çünkü bu bir kitaptan uyarlama değil, o yüzden çok daha iyi senaryolar olabilirdi. Hatta netten bir adres açıp oynanmış oyunlarını dmlerden isteyebilirlerdi bile çok çok daha güzel şeyler çıkardı eminim...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bende 2 gün önce dvd de izledim konu güzel bir konusu olması yanında özel efekler.. kötü idi.. sonuçta tüm büyüler sağdce ekranın altında olan dalgalanma efkti...

filimde.. tabi güzel olan şeyler vardı ama ben daha iyisi yapıla bilir diye bekliyordum...
sinamada seretmem ama dvd deyredile bilir..

tabi sonundaki drago lich gayet başarılıydı...

bide barbar kadının güzel olması hiç bir şekilde akla gelmiyecek bi şeydi...

düzanbazın tuzak bulması da gayet iyidi ... mesala tuzakları ve gizli geçitleri sağdece... büyücü ve düzanbaz buluyor... diyerleris salak salak arıyor...

hiç olmasa yaratıkları monster manual de göre bilcemiz şeylerdi...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Ahh barbar kadın gerçekten etkileyiciydi,ben çok sewmiştim onu. :lol:
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Post Reply