Sorun!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Sorun!

Post by Beckett »

Arkadaşlar bende 1,5m lik 2-3 tane poster var.Bunları bant ile yapıştırıyorum,ama odanın kaloriferleri çalıştığı zaman bantlar sıcaktan genleşiyor ve poster düşüyor.Baya uğraştırdı beni.Ağırda yani posterler.Tutkal ve benzeri yapıştırıcı kullanmak istemiyorum çünkü odanın duvarına zarar verir.Bana yardımcı olabilceğini düşündüğünüz fikirleriniz varsa bekliyorum??
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Duvarın yüzeyine göre değişir eğer tırtıklı ise duvar ben asamadım dunya kadar bant bıle tutamadı gecenın bır vaktı noluyor dıye uyanmıstım...
Duz duvar ise bantların posterlere paralel olarak yapısıtrmanı ve daha fazla yapıstırmandan baska onerı veremıyecem koli bentları var ancak onlar postere zarar vermesi cok buyuk olasılık o yuzden tavsiye etmiyorum
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

raptiye kullan, doğru tercih :lol:
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Ã?ift tarfalı bantlardan kullanmayı dene çok yardımcı olacaktır
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bende... git tanesini 2 .yada 3 ytl ye çerçeveletir... ve çivi ile as...
Ben öle yaparım...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Başlığı konu ötesi Serbest Kürsüsüne taşıyorum. Hazırcevap bölümü yalnızca FRP ile ilgili sorularınızın yanıtlanacağı bölümümüzdür.

Herkese iyi eğlenceler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Posterlerin alıtını ve üstünü sunta ile sıkıştır, sonra ağırlığına göre gözebatmayacak bir çivi ile duvara tuttur.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply