OVERKİLL!!!!!!!
OVERKİLL!!!!!!!
Benden başka varmı konsere gidicek.
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
WarlorD
- Kullanıcı

overkill konserini kaçırmak yeterince büyük bi hataydı, ama sanırım yakında gelicek olan moonspell i de kaçırıcam zaten helloween de geldi gitti... ankarada oturmak zor iş ya kesinlikle... bu sene kaç konser kaçırdım istanbulda yapılan!? Rock the Nations da kaçtı ya uhuh...
neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk
...
neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
warlord sen üzülme,senin imkansızlıkların yüzünden bu durumdasın asıl istanbulda olanlar üzülsünler ve kendilerinden utansınlaroverkill konserini kaçırmak yeterince büyük bi hataydı, ama sanırım yakında gelicek olan moonspell i de kaçırıcam zaten helloween de geldi gitti... ankarada oturmak zor iş ya kesinlikle... bu sene kaç konser kaçırdım istanbulda yapılan!? Rock the Nations da kaçtı ya uhuh...
neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk ...
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
-
WarlorD
- Kullanıcı

eheh haklısın ya ama üzülmemek elde değil... bu sene konser açısından süper geçti ama hiçbirine gidemedim... opeth i izlemek isterdim mesela... ah bi istanbulda otursaydım...ketchup wrote:warlord sen üzülme,senin imkansızlıkların yüzünden bu durumdasın asıl istanbulda olanlar üzülsünler ve kendilerinden utansınlaroverkill konserini kaçırmak yeterince büyük bi hataydı, ama sanırım yakında gelicek olan moonspell i de kaçırıcam zaten helloween de geldi gitti... ankarada oturmak zor iş ya kesinlikle... bu sene kaç konser kaçırdım istanbulda yapılan!? Rock the Nations da kaçtı ya uhuh...
neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk ...adamlar kaynağın içindeler ama kullanmıyorlar
ne diyeyim ben onlara yuh desem ayıp olurmu?
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
aslında şöyle birşey yapabilirmiyiz diye düşünüyorum,istanbuldaki üyeler bir konser ilanı duyunca bunu site yoluyla duyursalar,veya ankaradaki konserlerin ilanlarınıda bir şekilde duyurulsa beraber gidilme ihtimali ortaya çıkabilir.bu nedenle üyeler duydukları herhangi bir konser bilgisini sitenin duyabileceği bir şekilde bildirirlerse en azından imkanı olan,zamanı uygun olan arkadaşlar bu tarz etkinliklere katılabilirler.ama bu işin en ağır yükü istanbul tayfasına düşüyor.çünkü konserler genellikle istanbulda oluyor.hadi bakalım istanbul tayfası,sizden cevap bekliyoruz.....WarlorD wrote:ketchup wrote:warlord sen üzülme,senin imkansızlıkların yüzünden bu durumdasın asıl istanbulda olanlar üzülsünler ve kendilerinden utansınlaroverkill konserini kaçırmak yeterince büyük bi hataydı, ama sanırım yakında gelicek olan moonspell i de kaçırıcam zaten helloween de geldi gitti... ankarada oturmak zor iş ya kesinlikle... bu sene kaç konser kaçırdım istanbulda yapılan!? Rock the Nations da kaçtı ya uhuh...
neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk ...adamlar kaynağın içindeler ama kullanmıyorlar
ne diyeyim ben onlara yuh desem ayıp olurmu?
eheh haklısın ya ama üzülmemek elde değil... bu sene konser açısından süper geçti ama hiçbirine gidemedim... opeth i izlemek isterdim mesela... ah bi istanbulda otursaydım...![]()