OVERKİLL!!!!!!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

OVERKİLL!!!!!!!

Post by The_Exile »

Benden başka varmı konsere gidicek.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Zaman yok ne yazıkki. Göz göre göre Dream Theater'ı bile kaçırıyorum...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Çok şey kaçırdınız.Müthiş eğlenceli bir konserdi.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Bize de artık yazın olan konserleri beklemek kalıyor.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yazın ne konseri varmış bakayım :wink:
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

ne konserinden bahsediyosunuz raistline
adam 20 gündür toplam 50 saat uyuduğunu falan söylüyo
o bir insan değil!!!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hakkaten insanlıktan çıktım şu geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde...
sonu gelmiyor şu sinavlarin kardeşim...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi kaç ders var ya bu kadar uzun sürdü. sizde sınav haftası falan yok mu ya her hoca sınavı kafasına göremi yapıyo
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi kaç ders var ya bu kadar uzun sürdü. sizde sınav haftası falan yok mu ya her hoca sınavı kafasına göremi yapıyo
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

6 ders var ve haftada 2 sınav filan oluyor yaklaşık...
Sınav haftası diye bir şey yok yani hem derslere girmek hem çalışmak hem ödev yapmak zorundayız...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

overkill konserini kaçırmak yeterince büyük bi hataydı, ama sanırım yakında gelicek olan moonspell i de kaçırıcam zaten helloween de geldi gitti... ankarada oturmak zor iş ya kesinlikle... bu sene kaç konser kaçırdım istanbulda yapılan!? Rock the Nations da kaçtı ya uhuh...

neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk :twisted: :!: ...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

overkill konserini kaçırmak yeterince büyük bi hataydı, ama sanırım yakında gelicek olan moonspell i de kaçırıcam zaten helloween de geldi gitti... ankarada oturmak zor iş ya kesinlikle... bu sene kaç konser kaçırdım istanbulda yapılan!? Rock the Nations da kaçtı ya uhuh...

neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk ...
warlord sen üzülme,senin imkansızlıkların yüzünden bu durumdasın asıl istanbulda olanlar üzülsünler ve kendilerinden utansınlar :D adamlar kaynağın içindeler ama kullanmıyorlar :D ne diyeyim ben onlara yuh desem ayıp olurmu?
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

ketchup wrote:

neyse ki RS festivaline gidebilicem türkiyede ilk bilet alan insan oldum direk atladım satılmaya başladıında... en azından Sodom'u izleme şansım olcakk ...
warlord sen üzülme,senin imkansızlıkların yüzünden bu durumdasın asıl istanbulda olanlar üzülsünler ve kendilerinden utansınlar :D adamlar kaynağın içindeler ama kullanmıyorlar :D ne diyeyim ben onlara yuh desem ayıp olurmu?
eheh haklısın ya ama üzülmemek elde değil... bu sene konser açısından süper geçti ama hiçbirine gidemedim... opeth i izlemek isterdim mesela... ah bi istanbulda otursaydım... :roll: :roll:
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

WarlorD wrote:
ketchup wrote:

eheh haklısın ya ama üzülmemek elde değil... bu sene konser açısından süper geçti ama hiçbirine gidemedim... opeth i izlemek isterdim mesela... ah bi istanbulda otursaydım... :roll: :roll:
aslında şöyle birşey yapabilirmiyiz diye düşünüyorum,istanbuldaki üyeler bir konser ilanı duyunca bunu site yoluyla duyursalar,veya ankaradaki konserlerin ilanlarınıda bir şekilde duyurulsa beraber gidilme ihtimali ortaya çıkabilir.bu nedenle üyeler duydukları herhangi bir konser bilgisini sitenin duyabileceği bir şekilde bildirirlerse en azından imkanı olan,zamanı uygun olan arkadaşlar bu tarz etkinliklere katılabilirler.ama bu işin en ağır yükü istanbul tayfasına düşüyor.çünkü konserler genellikle istanbulda oluyor.hadi bakalım istanbul tayfası,sizden cevap bekliyoruz.....
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

ya aslında haber almak zor deil ankarada oturan bi metal sever olmama rağmen benim haberim oluyo konserlerden de sınavlardan gidicek zaman bulmak büyük sorun...
Post Reply