bılaynd gardıyin
bılaynd gardıyin
serbest kürsüde belirttiğim bılaynd gardıyin konserine topluca gitmenizi öneriyorum. toplanıp gidin bi gece tüm forum ahalisi. az at koşturayım ben de buralarda...
12 mayıs 2006
yeni melek
12 mayıs 2006
yeni melek
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Abe haberi dün akşam ewe sarhoş geldiğim de aldım. Ve inan ki gözümden iki damla göz yaşı düştü...
Gıuardian, guardian, guardian of the blind!!!
inanamayanlara;
www.blind-guardian.com
Tours...
Gıuardian, guardian, guardian of the blind!!!
inanamayanlara;
www.blind-guardian.com
Tours...
arkadaşlar lütfen daha, başlık hakkında konuşalım olur mu, arkadaşımızın bilet satışlarını falan sorduu gibi, şu alıntı yaptığım gibi diil...Helluin wrote:Chainmail giyip gelcem
uyarı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

ertelendi sadece ama tarihle 4uncu oynayışları umarım iptal olmaz...Daeya wrote:Haggard konseri iptal diye biliyorum...
"Februar/February 2006:
04.02.2006 (TUR) Ankara - t.b.a. (new date!!!)
05.02.2006 (TUR) Istanbul - Yeni Melek Gosteri Merkezi (new date!!!) "
www.haggard.de
bg konseride şimdilik yenimelekte olarak gozukuo. Kapasitesi oldukça düşük ve ses kalitesi zayıf... umarım daha kocaman ve hoş bir yere alırlar...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Ben BiletiX' s sordum "abi ne zaman gelir Blind Guardian' ın biletleri" diye
Bilmiyomuş. "Peki abi Opeth biletleri ne zaman gelir" dedim.Onu da bilmiyomuş. Sora meğer Gişedeki milli piyango bileti satan adama soruyormuşum.Sonra döndüm.Bu sefer doğru kişiye sordum.Oda bilmiyormuş. 
Aaaa bak onun biletleri satılıyo BiletiX de
Artex_Croma wrote:
"Februar/February 2006:
04.02.2006 (TUR) Ankara - t.b.a. (new date!!!)
05.02.2006 (TUR) Istanbul - Yeni Melek Gosteri Merkezi (new date!!!) "
www.haggard.de
bg konseride şimdilik yenimelekte olarak gozukuo. Kapasitesi oldukça düşük ve ses kalitesi zayıf... umarım daha kocaman ve hoş bir yere alırlar...
Aaaa bak onun biletleri satılıyo BiletiX de
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

Aslında tiyatro tarzı performansların izlenebilceği koltuklu-oturaklı fakat bunların konser durumlarında arkaya dogru kaydırılıp alan yaratılabilceği bi yer düşün. Bunun üstünede tawanın 1/4 u genişliğinde bir balkon, onun üstüne bir kat daha balkon ve bu balkonlarda koltuklar vs... düşün. (vıp biletler 1ıncı balkondan veriliyor) kapasitesi 2000 küsür kişi olan ve ses sistemi nice düğün salonlarıyla rekabet edebilcek seviyede olan bir yer...Arwyl wrote:Yeni melek nasıl bir yer bilmiyorum nasıl bir yer biraz anlatır mısınız?
Konseri kim düzenliyor acaba ses sistemi felan...
Dream Theaterın konseri çok güzeldi Parkorman.Rockİstanbul düzenlemişti ses ışık her şey çok güzeldi sulu biralar hariç
Ayrıca vestiyeri var 3milyona bırakıosun gayette geri alabiliosun rahatca...
Parkormanın da havuzundan kaynaklanan alan darlığı beni oldukca rahatsız etmişti ama sahne inanılmazdı. Zaten DT inanılmazdı vs.. vs...
"Kötü olan, amaca ulaşmak için yapılması gereken kötülük değil, kötülüğü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
Niccolo Machievell