Siteyi uzun zaman misafir olarak izledim, ve üye oldum. Emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarım..
Bir ricam olacak, eğer mümkünse, bir e-kitap bölümü açılabilir mi? Buradan beğendiğimiz kitapları indirip okumak isteriz..
Bir diğer isteğimiz de, avatarlar bölümündeki resimlerin çeşitliliği daha da artırılabilir mi? Çok ama çok güzel avatarlar var ama biraz daha artırılmasını rica ediyoruz..
Bir de galerilerdeki resimlerin de artırılması, seçme şansının çoğalması yönünde talebim olacak..
Teşekkürler..
Acaba mümkün mü??
Acaba mümkün mü??
Vox populi vox dei....
Re: Acaba mümkün mü??
Bu konuyu biraz daha açabilir misin? Sitemizin indirilecekler bölümünde AD&D e-kitapları bulunuyor aslında. Sizin isteğiniz yeni kitaplar mı acaba?seraphima wrote:Bir ricam olacak, eğer mümkünse, bir e-kitap bölümü açılabilir mi? Buradan beğendiğimiz kitapları indirip okumak isteriz.
Benim bildiğim o tip kitapları herhangi bir şekilde ftp ye upload edip kullanıcılara sunmanın yasadışı bir hareket olduğu yönünde. Ã?ünkü o kitaplar hala satıştadır, ya da satımı durdurulsa bile watermarked pdf halinde cüzi bir fiyata satılmaktadır. Yani sonuçta şirket onun üretimine öyle ya da böyle devam etmekteyken bizim bunu ortaya koymamız yasadışı olabilir. Yine de konuyu ciddi olarak araştırmamız gerekmektedir.
Doğrudur. Eğer bana bir klasörün içersinde topluca uygun avatarları yollarsanız avatar bölümüne yeni avatarlar ekleyebilirim.seraphima wrote:Bir diğer isteğimiz de, avatarlar bölümündeki resimlerin çeşitliliği daha da artırılabilir mi? Çok ama çok güzel avatarlar var ama biraz daha artırılmasını rica ediyoruz..
Bize kimlerin görsellerini yayınlamamızı istiyorsanız söyleyin, illüstratörlerle konuşalım, kendilerinden resmi izin alarak görsellerini yayınlayalım.seraphima wrote:Bir de galerilerdeki resimlerin de artırılması, seçme şansının çoğalması yönünde talebim olacak..
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Verdiğiniz cevaplara teşekkür ederim. Evet, mümkünse yeni kitaplar..Bazı yayınevlerinin popüler kitaplarını e-kitap olarak yayınladığını duymuştum. Bazı yayınevleri de mesela Da Vinci şifresi gibi ünlü kitapların geniş özetlerini yayınlıyorlar. Ben bu açıdan sormuştum.Tabii ki eğer araştırma imkanınız varsa ve böyle birşey mümkünse severek okuruz. Eğer illegal olacaksa siz de çok haklısınız..
Ben kendi adıma size seçtiğim resimleri yollayabilirim.
Son soruya verdiğiniz cevaba da teşekkür ederim. Araştırıp size belli isimler verebilirim.
Ben kendi adıma size seçtiğim resimleri yollayabilirim.
Son soruya verdiğiniz cevaba da teşekkür ederim. Araştırıp size belli isimler verebilirim.
Vox populi vox dei....
Yayınevleriyle de konuşulabilir sorun değil. Sadece e-kitap çıkarıp çıkarmadıklarını, o e-kitapların bizim formatımıza uygun olup olmadığını bilmek yeterli.
Kabul edebilirler, reddedebilirler. Ama yine de konuşulur. Ressamlar içinde aynısı geçerlidir.
Avatar klasörünü frpworld@gmail.com a gönderirseniz sevinirim.
Kabul edebilirler, reddedebilirler. Ama yine de konuşulur. Ressamlar içinde aynısı geçerlidir.
Avatar klasörünü frpworld@gmail.com a gönderirseniz sevinirim.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü