dragonlance comic

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

dragonlance comic

Post by Demian »

söz verdigim gibi dragonlance'i yükledim buyrun zevkini cikarin
http://rapidshare.de/files/19944839/Com ... e.pdf.html

Not:nereye söz verdigimi hatirlamadigim ve bulamadigim icin buraya yaziyorum idare edin artik.
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Merak edenlerden biri de bendim dostum teşekkür etmek boynumuzun borcu. Aslında şu paylaşım sitelerindekiler gibi başlamak lazımdı. (Paylaşımın için teşekkürler+rep ama daha önce başka bir forumda verildi o yüzden -rep :-P ) Ehehe neyse her halukarda teşekkürler.
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Çok merak eden vardı sitede bu çizgi romanı. :) Umarım merakları giderilmiştir. :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

dur bi bakıım ama DL olduuna göre kesin güzeldir. :roll:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya ben acamıorum bunu dosya dönüşümü flm die bişiler cıkıo abuk subuk kodlar gelio word dosyasının üzerinde.bişiy açılmıo :cry:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Zaten Word dosyası değil bu, pdf dosyası. Bu dosyayı açabilmek için bilgisayarında Adobe Acrobat Reader yüklü olmalıdır.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

peki bu programı nereden bulabilirim???
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

Humalar silinmis arada benim bilgisayarida formatladim. Indiren varsa bi zahmet yeniden yuklesin.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bende yeni indirmeyi planlıyordum. :( Çok kötü oldu. İndiren varsa yüklerse yeniden seviniriz. :(
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

bi ara indirip okumuştum bi DL çizgi romanı, kaç sene evvel, Palin vardı şu ismini unuttuğum yeşil ejderha kötülük saçıyodu fln. o mu acaba bu?
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Post Reply