NEREDESINIZ?
NEREDESINIZ?
arkadaslar
ben hep besiktastaydim orada sihir vardi.
simdi yakin mekan bakirkoy var.
ama orada neresi var gidilecek bilen var mi?
ben hep besiktastaydim orada sihir vardi.
simdi yakin mekan bakirkoy var.
ama orada neresi var gidilecek bilen var mi?
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
abi ben oraya cehennem çukuru diyorum ve ole de anlaşabiliyoruz o yüzden hiç adına bakmadım. aha adını söledim bi şey anladın mı? yoo oleyse dur bi bilen dikkatli bi arkadaşıma sorıyım da oreniyim di mi yani..
olmadı ki ama yau
olmadı ki ama yau
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
tüh bea
ben de gusel bi ortam vardir da benim haberim yoktur die düsünüyodum
bu hayallerde gümbürdek suya düstü
ben de gusel bi ortam vardir da benim haberim yoktur die düsünüyodum
bu hayallerde gümbürdek suya düstü
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
saolasiniz
umarim bulacam bi gün
yakin olmasi dileeiiyle
umarim bulacam bi gün
yakin olmasi dileeiiyle
yeminer cafe diye bizim çay bahçesinden bahsetmiosun dimi?
gerçi allah için iyi yerdir.
iki çay içtinmi bidaha kimse rahatsız etmez
hatta digitürkten aynı anda maç bile seyredebilirsin (orada ilk oyunumu bjk-ist maçıyla birlikte oynamıştım, combatın ortasında gol falan olyuo
gerçi allah için iyi yerdir.
iki çay içtinmi bidaha kimse rahatsız etmez
hatta digitürkten aynı anda maç bile seyredebilirsin (orada ilk oyunumu bjk-ist maçıyla birlikte oynamıştım, combatın ortasında gol falan olyuo
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
ortam iyi olduktan sora çay bahçesiymis cafeymis farketmez
bi de adam olsa....
bi de adam olsa....
sorun da burada
bir adam bile yok ortada
nereye saklandilarsa...

bir adam bile yok ortada
nereye saklandilarsa...
canım istanbulum bak ne de güzel buluyon her aradığını. hehehe size hava atıyom işte ya.
evet oradan bahsediyom norticus. bence iyi bi yerdi. ben genelde bakırköye gittiğimde oraya bi urayıp elmalı çay içiyom kuytu köşelere dikkat edin her an benimle karşılaşabilirsiniz
evet oradan bahsediyom norticus. bence iyi bi yerdi. ben genelde bakırköye gittiğimde oraya bi urayıp elmalı çay içiyom kuytu köşelere dikkat edin her an benimle karşılaşabilirsiniz
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k