kadim sanatlarla uğraşan en yetenekli büyücü ki
kadim sanatlarla uğraşan en yetenekli büyücü ki
bence unutulmuş diyarlar serisinden caddery ama ejderha mızrağının yetenekli büyücüleride fene değil. ancak bir iblisi kölesi haline getiren caddery sağlam bir celp sanatçısı.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Ejderha Mızrağı serileirni okuduktan sonra bu soruyu Raistlin diye cevaplamamak gerçekten çok zor. Karizması, zekası, yeteneği, hırsı ile Raistlin başka bir adam ya, onun üzerine büyücüye rastlamadım hiçbiryerde.
Birkaç saniyede Paladin'i bile yok etmişliği var, düşmanlarının onu yok etmek için yaptığı şeylerden güçlenerek çıkması ve daha niceleri...
Raistlin . [nokta]
Birkaç saniyede Paladin'i bile yok etmişliği var, düşmanlarının onu yok etmek için yaptığı şeylerden güçlenerek çıkması ve daha niceleri...
Raistlin . [nokta]
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Raistlin tabi ki,admin zaten herseyi solemis solenmesi gereken
En onemli nedeni de bence guce olan acligi ve hirsi...
En onemli nedeni de bence guce olan acligi ve hirsi...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
Eh biçok kişi konuyu birkaç kez noktalamış ama yine de ben yne de görüşümü yazayım 
Sanırım en güçlü değil de en yetenekli kişiyi tartışıyorduk. Bu durumda benim adayım Pug: [İki Nokta]
Büyücülerde artık sıradan bir olgu haline gelen yüksek derecede hırs ve kendini bu uğurda kaybetme duygusuna sahip değil bu aday. Kendi benliğini korumayı başarmıştır. Hırs gibi çok önemli bir tetikleyici faktör olmadan bile (ki belki de en tetikleyicisi) bu denli büyük güce erişebilmiş bir karakterdir kendisi. Buraya kadar gelmesini sağlayan yetenek değil de nedir? Ve bu denli güçte bile evrendeki yerini bilmesi kendini tanrı zannetmemesi de büyüsel gücücnün yanında iradesel gücünün de göstergesidir. Neyse güç değil yetenek diyoduk.
Neticede tartışmayı kim döver tartışmasına dönüştürmeden. Yetenek dalında kendi adayımı sunuyorum
...[üç nokta]
Sanırım en güçlü değil de en yetenekli kişiyi tartışıyorduk. Bu durumda benim adayım Pug: [İki Nokta]
Büyücülerde artık sıradan bir olgu haline gelen yüksek derecede hırs ve kendini bu uğurda kaybetme duygusuna sahip değil bu aday. Kendi benliğini korumayı başarmıştır. Hırs gibi çok önemli bir tetikleyici faktör olmadan bile (ki belki de en tetikleyicisi) bu denli büyük güce erişebilmiş bir karakterdir kendisi. Buraya kadar gelmesini sağlayan yetenek değil de nedir? Ve bu denli güçte bile evrendeki yerini bilmesi kendini tanrı zannetmemesi de büyüsel gücücnün yanında iradesel gücünün de göstergesidir. Neyse güç değil yetenek diyoduk.
Neticede tartışmayı kim döver tartışmasına dönüştürmeden. Yetenek dalında kendi adayımı sunuyorum
...[üç nokta]
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Pug'u takdir ederim, dediğin özelliklerin hepsine sahiptir ama bu onun yetenekli olduğu anlamına gelmez. Tamam raistlin biraz fazla delicedir ama öyle ya da böyle en kudretli tanrıyı bile alt edebilecek kudrete sahip olmuş bir kişidir. Bu da salt yetenek değil de nedir ?
Pug'un kendi yerini bilme meseleside takdire şayandır. Ama Rasitlin de bu konuda en az Pug kadar bilgedir. Tek bi farkla
Pug tanrıların altındadır, Raistlin üstünde. İkisi de kendi yerlerinde duruyorlar bence.[ışın]
Pug'un kendi yerini bilme meseleside takdire şayandır. Ama Rasitlin de bu konuda en az Pug kadar bilgedir. Tek bi farkla
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
TAmam farklı bir bakış açısı. Raistlin geldiği noktaya gelebilmek için hep başka birilerine muhtaçtı önce hayatta kalmak için "sevgili" kardeşi caramona o kapıdan geçmek için crysaniaya ihtiyacı vardı. Borcunu raistlin kendine göre ödedi bana göre ödenmiş sayılmasa da... Bir de salt yetenekten başka nedir sorusuna cevap olarak birşey söyleyeyim. Hırsın da yetenek kadar önemli olduğunu gözardı etmeyelim. Doğru motivasyonlu bir kişinin neler yapabileceğini hayal bile edemezsiniz.
Pugı oraya getiren kendi yeteneği oldu diyebilirim.
Ayrıca Valheru sayılabilecek olan bi kişi thomas bile pugdan yardım alıyor.VAlherular ki tanrıları titretmişler... Burada pugın gücünün ne kadar muazzan olduğunu anlayabiliriz. Tanrılarla uğraşmaması onun yapabilecek kaadar güçlü olmadığı anlamaına gelmez.
Bi de raistlin dm torpillisi bi karakterdi ya
Pugı oraya getiren kendi yeteneği oldu diyebilirim.
Ayrıca Valheru sayılabilecek olan bi kişi thomas bile pugdan yardım alıyor.VAlherular ki tanrıları titretmişler... Burada pugın gücünün ne kadar muazzan olduğunu anlayabiliriz. Tanrılarla uğraşmaması onun yapabilecek kaadar güçlü olmadığı anlamaına gelmez.
Bi de raistlin dm torpillisi bi karakterdi ya
Chaos is the law of nature,