Arkadaşlar dün akşam, tüm gece boyunca bu Anime Müzik Videosunu hazırlamaya çalıştım. Umarım beyenirsiniz. İndirmek isteyenler için Rapidde ve sadece izlemek isteyenler için Youtube de. Tüm bakkallarda çakkallarda her yerde...
vallaha bravo gorath çok iyi olmuş bence. Zten başlangıçta bas gitar ve saz sesi duyunca yüzümde bi gülümseme oluştu. Türkçesini ilk sende gördüm bilmiyorum kim vardır başka alkış
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Sabrederseniz ikinci bir parçada bir kaç saat içinde gelicek arkadaşlar. Ã?ncekini yayınladığımdan beridir bununla uğraşıyorum ve bu çok daha kaliteli oldu.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
C,idden çok sağlam olmuşta ben bu anime olaylarında biraz acemiyim.Bunu kalkıp sen resim yaparak çizmedin anladığım kadarıyla nasıl oluyor bu olay ? Yane başka çizgi filmlere şarkı mı ekliyorsun sadece?
Belirgin animelerden tek tek sahneler topluyorum ve bunları en uygun saniyeler ile ses ayarlarını da ekleyerek ve müziği de kendim yerleştirerek bir araya getiriyorum. Bir çeşit yapboz.
Arkadaşlar youtube linki de veriyim indiremeyecek olanlar için. Ancak atabildim youtubeye ama kalite düşüyor bir miktar. İndirmenizi öneririm.
Gorath wrote:Belirgin animelerden tek tek sahneler topluyorum ve bunları en uygun saniyeler ile ses ayarlarını da ekleyerek ve müziği de kendim yerleştirerek bir araya getiriyorum. Bir çeşit yapboz.
Hmm demek öyle oluyor.Bendee bir çeşit programla ne bilim yapıyorsun sandım cidden etkilendim yane kolay birşey gibi görünmüyor .Artık inanılmaz denebilecek şeyleri bile yapan programlar piyasaya çıkınca anime programı düşünmek güç olmadı.Olsun böyle yapamayanlarda var tebrikler en azından uğraşmışsın (gerçi güzel de olmuş )
Yenileri de gelecektir ilerde. Özellikle şimdi efect ekleme tekniklerini de öğrendikten sonra. Berserk için hazırladığım Amv ye efect ekledim ve daha da süper oldu. Ama artık onu yayınlamam herhalde. Çok daha güzellerini yapmaya çalışacağım... Uygun şarkı bulmak ise en zor iş...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...