Blood Rayne

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Blood Rayne

Post by Darktimes »

Hiç bu oyunu oynadınız mı ? Oynadıysanız yorumlarınızı alalım şuraya :) .Ben oynadım bence harika bir oyun..Blood Rayne nin 2.de çıkmış ama oynama fırsatım olmadı.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

blood rayne biri çok önceden oynamıştım baya bi ilerledim ama sonunu getiremedn bırakmıştım..

2 ye de göz attım çok güzel grafikler ama sıkıcı konu ..
blood rayne hatuna aşık olmam dışında pek bir artısı yok benim için
:D
emerus "druid of elderlights"
was here...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ya oyunda delirdiğim dakikalarda oldu bir türlü olmuyor geçemiyorsun falan.ama yine de hatun da hoş oyun da diyorum.

2.sindekiyle 1.sindeki farkı anlatır mısın bana :) Yani konu hep aynı kesip biçmek..Seni 2.sinde sıkan şeyin ne olduğunu merak ettim ..
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

kamera açıları beni rahatsız etti bir de rayne çok oynak olmuştu tam hakim olamıyorsun falan ilkinde çok rahat kontroller ...

grafik dışında bir fark yok genelinde ama kontroller zor...
emerus "druid of elderlights"
was here...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ben oyununuda oynadım, limon pazarından filminide aldım kaçak kaçak izledim...
bloodrayne yi oyanayn arkadas cok hoş, bide bi sahneler war... :D :D :D
ama film cok güsel diil...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

emerus wrote:kamera açıları beni rahatsız etti bir de rayne çok oynak olmuştu tam hakim olamıyorsun falan ilkinde çok rahat kontroller ...

grafik dışında bir fark yok genelinde ama kontroller zor...
Onu ayarlayabilme imkanının olduğunu sanıyordum blood rayne 2 yi yok uo ydu yok wow du oynayamadım bilemiyorum çok fazla ama .Bir keresinde internet cafede nasıl bir oyun diye oynama fırsatım olmuştu.Kontrol cidden zor ama ben alıştım 5 dk oynamayla tamam çok kolay olmuyor ama yine de çok zor değil..Ayrıca controls bölümü war mıydı,tam hatırlamıyorum ama ordan da bir iki şeyle oynadım.Ters mouse falan gibi..
ben oyununuda oynadım, limon pazarından filminide aldım kaçak kaçak izledim...
bloodrayne yi oyanayn arkadas cok hoş, bide bi sahneler war... Very Happy Very Happy Very Happy
ama film cok güsel diil...

O oyununu oynadıktan sonra filmini izlemeyi cidden çok isterdim.(gerçi çok güzel değil demişsin ama )Ama araştırmadım öyle sinemaralar falanda gelmedi sanırım ya da yıl içinde gelmiş olabilir.
Post Reply