Arkadaşlar bugünün 13. Cuma olması nedeniyle hepinizi kutluyor ve saygıyla selamlıyorum.
Bilmem sizin böyle günlerde başınıza gelip korktuğunuz oldu mu???Mesala ben bugün anahtarımı evde unuttum korkudan ölüyodum(Buluşma vardıda bi arkadaşla) Ne'ese böyle gelmeme izin verdi(Herşeyime karışır(Ah şu kızlar(Gerçi bunu pek korkunç bulmayabilirsiniz ama onu tanısanız )))
Evet fikirlerinizi bekliyorum...
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
13. cumalardan hep korkarım da basıma oyle bi sey gelmedi hiç, ama sunu hiç unutmam, 13 mayıs cuma gunu dershanenin 13.deneme sınavı vardı, girmeyecem diye cok soylemiştim, girersem 13.soruları yapmayacam demiştim, bi sey olmadı
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Bugünün on üçüncü cuma olduğunu akşam fark ettim, ama başıma gelenler sayesinde anlamalıydım. Bugün üniversitede önceki yıllardan kalan derslerinin seçim tarihinin dün bittiğini öğrendim. Yani okulum en azından kafadan bir yıl uzadı. Zira çok fazla ders vardı ve artık dört yıla hepsini yetiştirebilir miyim hiç bilmiyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Uzun zamandır sitede olanlar bilir: Tapınakta mesaj sayısı 6666 çıkmıştı birinin mesaj atıp bozması gerekiyordu o kişi ben oldum ama bana hiç bişi olmadı!!!
Uzun zamandır sitede olanlar bilir: Tapınakta mesaj sayısı 6666 çıkmıştı birinin mesaj atıp bozması gerekiyordu o kişi ben oldum ama bana hiç bişi olmadı!!!
Ya deme öyle bir şey olmaz filan diye...Oluyor.Ben Ã?SS öncesi dışarı çıkmadım(onu da lanetli gün sayıyorum:D) mesela arkadaşlar bowling oynamaya gittiler.Bir şey olmadı gerçi onlara ama yine de düşüncesi bile korkutucu hem o mesaj sayısı 666 olacaktı sen ozaman görürdün
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>