Ben kendi yarattıklarımdan hatırladıgım bikaç taneyi yazıyım.
1) 6 tane Dwarf
2) Buda en ideal grubum diye yaratmıştım ama katılmıyor olabilirsiniz tabi. Bende daha sonra ideal olduguna inanmayıp yeni gruplar yaratmıştım tabi. Ama bu grup oyunu bitirdigim gruptu ayrıca
- Human Bard , grup liderydi ayrıca. Özellikle Fear'a karşı olan şarkılarıi işe yaramştı bence baya, dierleride iyiydi tabi.
- Shield Dwarf Fighter. buda grubun yıkcıı admıydı. Elinde balta oluyodu hep ama ilerlerde güzel bi savaşçekici bulmuştum, onu vermiştim kullansın diye.
- Human Paladin/Fighter. Buda kendi çapında takılan bi adamımdı işte. Lay on Hands özellgi işe yarıyordu, gelip direk 8,12 20 vs. iyileştirdigi için. TAbi onun dışında elinde longsword ve kalkanyla tehlikelydi ayrıca.
- Moon Elf Rogue vardı. Longbow kullanıyordu falan ama, sneak attack olayının öyle okçu olunca pek bi işe yaramadıgını bilmiyordum o zamanlar
- O zamnlar drow nedir ne degildir onu bile bilmyodum. Karakter portrelerinde syah tenli olanların drow oldugunu bile bilmyordum ben yaaa
- Moon Elf cleric vardı son olarkta. Yine bilgi eksikleinden, zırh giyince Dex.ten gelen AC bonusunu kullanamazısn falan filan bilmiyordum o yüzden hiç utanmdan dex'i yüksek yapmıştım, sonrda mütiş bi zekayla üstümede chainmail giyip bu fiyaskoyu sonlandırmıştım:D neyseki oyunun ortalrından sonra ilk D&D kitabımı alıp bu işerin böle olmadıgını falanını filanını ögrendim ve durumu düzelttim.
Sonuç olarak bu grup zaten dengeli falan bi gruptu ve bu tarz bi oyunda karşınuıza çıkcak hemen hemen her engeli karşılayabilcek nitelikte bi gruptu, yani sanırım
Eh daha çok grup varda birazda sizden duyalım hep ben yazarsam size kalmaz, ben bütün kombinasyonları yaptım zaten