şeb-i Aruz

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

şeb-i Aruz

Post by Bunises »

şeb-i aruz için Konyada olacağız. Konyada olupta bize eşlik edip, yemeklerde sohbetine nail olabileceğimiz arkadaşlar varsa,

callofbunises@hotmail.com <--msn adresinden bana ulaşsın lütfen.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bunisesim civanım :)
ne zaman bu etkinlik talep et geleyim..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Findor bu frp aktivitesi değil. Mevlana hazretlerinin ölüm yıldönümünü "kutlama" haftası. 2 aralık-16 aralık arası. Mesnevi ve tassavvufa ilgin varsa, iyi olabilir. Onun dışında orada bulunan kızıl saçlı, gözlüklü 40 yaş üstü kadınlardan ve erkeklerden hallice var.

1 gece konaklayıp 2 gün kalacağız. Normal gösterimler dışında, cemeati geniş camilerin hocaları ve nakşibendilerden mürşidlerle münasebetlerimiz olacak. Kısmetliysek, gösterim dışında ilim, irfan ve içtenlik shiplerinin sohbetlerine uzaktan dinleme şansı yakalayacağız.

Eğer düşünüyorsan, aralık 2-5 arası msn'den görüşelim.

İlgili bilgi için google'ı veya www.semazen.net i kullanabilirsiniz.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Usta Melesef gelemiyorum görmeyi çok istiyorum ama ordaki dergah a gitmek bir gönül rızası almak benim için çok önemli.Ama Ocak ayında İzmir de bir ayin olacak burdan herkese belirtmek istiyorum konservatuar da yapılacak ayinlerde büyük üstadlar Aşk için sema edecekler.Benim gibi Maddi yöneden gidemeyen ve izmir yakınında olan arkadaşlar için.bana msn den ulaşabilirler..yada siteden pm atsınlar yalnız bunises in dediği gibi bu ayinle çok özeldir ve benim sizi götüreceğim ayin herkesin alındığı bir gösteri eğlence gibi bir şey olmayacaktır.Ona göre karar vermenizi tavsiye ediyorum...
Post Reply