Gördüğünüz En korkunç Kabus
Gördüğünüz En korkunç Kabus
Arkadaşlar başka bir başlıkta aklıma geldi güzel bir geyik konusu olabileceğini düşündüm. Kabuslarımın çoğunu hatırlayamasam da diğerlerine göre hatırlama yüzdem daha fazla... Sanırım en değişik kabusların sınav filmindekini andıranlardı. Özellikle Ã?SS döneminde çok çok orjinal sınav kabuslarım vardı. En güzelinde tüm soruları soru kitapçığına çözüyor. Hiçbir cevabı cevap kağıdına geçirmeden süre bitiyordu. Bilmiyorum belki çok daha orjinal kabusları olanlar vardır. Tartışalım gülelim. Kabuslarımızın korkunçluğunu yok edelim. Onları eğlence konusu yapalım. Dalga geçelim onlarla. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ya benim 1. Sınıftayken bir korku kaynağım vardı.Bir abla.Kız zeka özürlüydü.O zamanlar çok korkardım.3. Sınıfa kadar kabus gördüm.Bir labirentteyiz.Kız beni kovalıyor.En sonunda köşeye kısıyorum.Her seferinde ağlayarak uyanırdım.Aradan 5 yıl geçti.Rüya hala gözümün önüne geliyor.Fakat tek farkla.Artık korkmuyorum 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Elimde bir silahla savaştığımı ve silahın tetiğinin inanılmaz derecede sert oluşunu görürüm. Tetiğe basabilsem bile mermiler 5-6 metre gittikten sonra ivme kaybedip yere düşerler yada hasar vermeden düşmanlardan sekerler. Sıkça gördüğüm bir kabustur kendisi 
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

hmmm. hangisi söyleyeceğimi bilemedim. şimdi aklıma gelen Allanon un yerine geçip 1000 sene yaşamaktı. O zaman anlamıştım onun azabını. Sevdiğim herkes ölürken yaşamanın anlamını.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Bir ruyamda arkamdan kovalayan birseyler var. bu birseyler degisir hep. Kosmak istiyorum ama kosamıyorum...
Bir de bazen bende garip bir hadise vuku buluyor. Absurd bir ruya gorursem ruyada "oha ulan artık bu kadar sacmalık olmaz kesin ruya bu" diyorum ve uyanıyorum. size de oluyor mu bu? mesela bir kere okuldayım bogazın serin sularından bir ejderha cıktı bahcedeki insanlara saldırıyor ben onunde durdum bir bogaza baktım bir okula sonra hadi lenn ruya bile olmaz bundan dedim ve uyandım... Bi nevi disbelief...
:schemes:
Bir de bazen bende garip bir hadise vuku buluyor. Absurd bir ruya gorursem ruyada "oha ulan artık bu kadar sacmalık olmaz kesin ruya bu" diyorum ve uyanıyorum. size de oluyor mu bu? mesela bir kere okuldayım bogazın serin sularından bir ejderha cıktı bahcedeki insanlara saldırıyor ben onunde durdum bir bogaza baktım bir okula sonra hadi lenn ruya bile olmaz bundan dedim ve uyandım... Bi nevi disbelief...
:schemes:
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

evet bak banada oluo bazen öle.
yok artık diyip uyanasım gelio.
garip...
bide sey o kosamamanın nedeni üzerinde yorgan olması. kabus görürken dielim yumruk atıosn öle aradabi yumruk atıomussun gerçek hayattada.
aynen kaçma olayındada uzerinde yorgan olduğu için bacaklarını rahat hareket ettiremiyosun ve kosamıyomussun gbi gelio... :schemes:
aynısı banada olur sık sık sinir olurm. herkes geçio sağımdan solumdan ben armut gbi arkada kalıorm
yok artık diyip uyanasım gelio.
bide sey o kosamamanın nedeni üzerinde yorgan olması. kabus görürken dielim yumruk atıosn öle aradabi yumruk atıomussun gerçek hayattada.
aynen kaçma olayındada uzerinde yorgan olduğu için bacaklarını rahat hareket ettiremiyosun ve kosamıyomussun gbi gelio... :schemes:
aynısı banada olur sık sık sinir olurm. herkes geçio sağımdan solumdan ben armut gbi arkada kalıorm
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Kısa bir süre öncesine kadar rüyamda kendimi hep ölü görüyordum. Hatta bu yüzden çok ciddi uykusuzluk problemleri çekiyordum. Yada uykusuzluk problemleri çektiğim için uyuduğum kısacık sürelerde böyle kabuslar görüyordum. Hangisi hangisinin nedeni bilmiyorum. Bağlantısı var mı onu da bilmiyorum. Neyse uzattıkça saçmalayacakmışım gibi geliyor...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Çok klasik bir kabus türü ve açıklaması da var sanırım.. Bilimsel bir açıklama... Yatakta yatıyorum. Her şey aynı ama bir türlü kalkamıyorum. Bir şey beni yatağa bastırıyor gibi. Birisinin kötü birisinin odaya geldiğini hissediyorum bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Sanırım bir çeşit beynin vucuda nasıl hükmedeceğini hatırlayamadığı bir an. : )
HARBE GİDEN
Firble o kalkmak isteyip kalkamama olayı beynin hala uykuda sanıp bedenin uyanması gibi bir şey.Ben öyle biliyorum 
Benim en kötü kabusum kaçmam gereken bir şeyden kaçamıyorum koşamıyorum ve asansöre bindiğimde 7. kata basıyorsam 200 e çıkıyor eksilere düşüyor ve o sırada kesin kötü bir şey oluyor biri ölüyor falan çok sinirim bozuluyor her seferinde.Arada bir de katil oluyorum milletten kaçıyorum tabiki kötü ve stresli rüyalar geçiriyorum bunun yüzünden.
Benim en kötü kabusum kaçmam gereken bir şeyden kaçamıyorum koşamıyorum ve asansöre bindiğimde 7. kata basıyorsam 200 e çıkıyor eksilere düşüyor ve o sırada kesin kötü bir şey oluyor biri ölüyor falan çok sinirim bozuluyor her seferinde.Arada bir de katil oluyorum milletten kaçıyorum tabiki kötü ve stresli rüyalar geçiriyorum bunun yüzünden.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Kuaför saçlarımı kesiyordu ve hüngür hüngür ağlıyordum aynanın karşısında saçlarıma bakarak..
Eh bir bayanın görebileceği kabus da böyle oluyor..
Bir de ben uzun zamandan beri kabus görmüyordum çok kötü hissetmiştim kendimi.
Eh bir bayanın görebileceği kabus da böyle oluyor..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Elimde bir kılıçla yaklaşık yirmi kişinin arasına saldırırken görmüştüm kendimi..Bir yandan kılıcı savururken bir yandan bu gerçek değil..Fazla Frp oynuyorum diye kendi kendime söyleniyordum çok garip bir duyguydu..Ancak bunu dediğim anda görüntü değişti ve kendimi küçükken ortaokulda gittiğim okulumda buldum..Bir farkla..Kimse yoktu okulda..Bitmek bilmeyen bir koridor vardı..İlerledim..İlerledim..Sonu yokmu diye düşünürken bir anda içim karardı..Etrafımı saran duvarlar kanlanmaya başladı Silent Hill gibiydi..Ama daha beteri..Duvardan hayal bile edemeyeceğim tarzda vücutları bükülen iğrenç yaratıklar çıkmaya ve beni parçalamaya başladılar..Bir yandan iğrenç uzuvlarını ve dillerini karnıma bağırsaklarıma sokarlarken bir yandan dehşet verici bir sesle çığlık atıyorlardı ve sarsıyorlardı..Ã?yle ki rüyamda başım dönmüştü..
Sonra bundan korkmuyorum diye bağırdım..Bir anda tüm yaratıklar..Duvarlardaki kanlar sakatatlar yok oldu..Ã?nümde bir ışık vardı..Işığa gittiğimde kendimi gördüm..Tek farkı inanılmaz bir pislikle sırıtıyordu..
''Kim oldugunu biliyorum'' dedim..''Senden de korkmuyorum..''
Üzerine doğru koştum..Ben ona koşarken bir an sırıtışı iğrendirecek bir ifadeye dönüştü ve siyah iğrenç bir mahlukata dönüşerek inanılmaz bir hızla bana uçup içime girdi..O içime girince kendimden nefret ettim..
Ve uyandım..Kendi kendime ...ım açılmıştır diye avunurken bir yandanda acaba gerçekten içimdeki karanlıkla mı karşılaştım diye düşünmediğimde olmadı değil..
Sonra bundan korkmuyorum diye bağırdım..Bir anda tüm yaratıklar..Duvarlardaki kanlar sakatatlar yok oldu..Ã?nümde bir ışık vardı..Işığa gittiğimde kendimi gördüm..Tek farkı inanılmaz bir pislikle sırıtıyordu..
Üzerine doğru koştum..Ben ona koşarken bir an sırıtışı iğrendirecek bir ifadeye dönüştü ve siyah iğrenç bir mahlukata dönüşerek inanılmaz bir hızla bana uçup içime girdi..O içime girince kendimden nefret ettim..
Ve uyandım..Kendi kendime ...ım açılmıştır diye avunurken bir yandanda acaba gerçekten içimdeki karanlıkla mı karşılaştım diye düşünmediğimde olmadı değil..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Vay be ne prodüksiyon amaHorcoel_Baator wrote:Elimde bir kılıçla yaklaşık yirmi kişinin arasına saldırırken görmüştüm kendimi..Bir yandan kılıcı savururken bir yandan bu gerçek değil..Fazla Frp oynuyorum diye kendi kendime söyleniyordum çok garip bir duyguydu..Ancak bunu dediğim anda görüntü değişti ve kendimi küçükken ortaokulda gittiğim okulumda buldum..Bir farkla..Kimse yoktu okulda..Bitmek bilmeyen bir koridor vardı..İlerledim..İlerledim..Sonu yokmu diye düşünürken bir anda içim karardı..Etrafımı saran duvarlar kanlanmaya başladı Silent Hill gibiydi..Ama daha beteri..Duvardan hayal bile edemeyeceğim tarzda vücutları bükülen iğrenç yaratıklar çıkmaya ve beni parçalamaya başladılar..Bir yandan iğrenç uzuvlarını ve dillerini karnıma bağırsaklarıma sokarlarken bir yandan dehşet verici bir sesle çığlık atıyorlardı ve sarsıyorlardı..Ã?yle ki rüyamda başım dönmüştü..
İyiymiş ama anlatımını sevdim :ayyyy!:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>