Marvel: Ultimate Alliance

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Süper harika muhteşem bir oyun arayanlara müjdeler olsun.

Sabahtan akşama kadar deliler gibi oynuyorum ara demoları oyunun akıcılığı, sürükleyiciliği, harika grafikler, sizde bağımlısı olacaksınız. Oyunda aklınıza gelen ve gelemeyen pek çok marvel hero ve kötü adamları mevcut (özellikle ghost rider ve blade harika). Marvel evreninin pek çok yerinde dolaşma imkanınız var, kendi avanger 'ınızı kendiniz kurum, tüm zamanların en güzel marvel heroes oyunu.

İlk etapta oyun PS3 için çıkarılacaktı fakat PS3 'ün tarihinin gecikmesiyle oyun PS2 'ye göre çıkartıldı (gayette iyi oldu, şimdi gece gündüz oynuyorum :D ). Oyunun devamının PS3 'e gelmesi muhtemel. Oyun aynı zamanda Nintendo Wii 'de de mevcut (grafikler PS2 deki ile hemen hemen aynı). Zaten daha üretim aşamasındayken bile çok ses getirmişti bu oyun.

Marvel: Ultimate Alliance serisinin, hazırlık aşamasında olan devasa online marvel oyunu için bir ön hazırlık olduğu söylemleride mevcut.

şimdi sizleri Marvel: Ultimate Alliance trailer ları ile başbaşa bırakayım.

[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Pardon belitmeyi unutmuşum yukarıda kırmızı ile yazdığım yer link dir izlemek için üzerine tıklayınız.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Oyunun Wii'ye de çıkacağı doğru ve inanılmaz bir oyun olduğu çok daha doğru :) Ben oynamadım ama gerek konusu gerek videolarını izlemiş biri olarak oynamama rağmen çok güzel bir oyun olacağını söyleyebilirim.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Post Reply