LONCAYA DAVET
LONCAYA DAVET
Evet arkadaşlar hırsız loncası uzun zamandır açık ve gayet güzel bir şekilde işliyor... Diyarlarda kendine yer bulamamış, küçümsenen çaresiz tüm insanları loncamıza davet ediyorum... Aynı zamanda güçlü am gücünün verdiğinden fazlasını isteyenleri de, dövüş yeteneğinin farklı koşullardaki bir mücadelede işe yaramadığını farkeden savaşçılar, büyü gücünün ani beklenmedik saldırıyı görmekte yetersiz kaldığını farkeden büyücüler, en ihtiyaç duyduğu anda tanrısı tarafından terkedilen rahipler.... Hepinizde loncamızda yer var... Ve kendilerini kuralların değerlerin ön yargısından kurtarıp diğer insanların kaldıramadığı gerçekleri öğrenmeye korkuyu basit bir oyuna dönüştürmeye hazır olanlar.. Hepinize loncamızda yer var hepinize... Lonca her ırka ve her yaş grubuna açıktır.... Ancak içeri girerken ceplerinizi kontrol etmeyi ve arkanızı kollamayı unutmayan özellikle kaybedecek bir şeyleri olanlar, kaybedecek bir şeyi olmayanlara gelince zaten buna ihtiyacınız olmayacak... Karanlıklar sizinle olsun... Bundan sonra söz lonca başkanları maniakla raininin...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Aslında bakirelerin kanını hiçbirşeye değişmem ama bulamazsak idare eder. Yapmadığım şey değil hani . Arkadaşlarım vampir oldumu bilmezler.(yani çoğu).iş üzerindeyken azmı kendimi tutamayıp önümde sessizce ilerleyen arkadaşımın boğazına saldırmadım.
Bi meslek olarak hırsızlığa gelince.Hırsızlık benim için meslek değil bi beslenme biçimidir! Vampir olmadan önce hırsızdım. Olduktan sonra sorcerer lıkta bayağı ilerledim. Ama yıllar tükenmedi ya.Bizim ömrümüz bayağı uzun; dünya üzerinde sıcakkan bitene ya da kalbimize bi kazık sokulana kadar(bu dünya üzerinde sıcakkanın bitmesinden daha az bi ihtimal).
Bi meslek olarak hırsızlığa gelince.Hırsızlık benim için meslek değil bi beslenme biçimidir! Vampir olmadan önce hırsızdım. Olduktan sonra sorcerer lıkta bayağı ilerledim. Ama yıllar tükenmedi ya.Bizim ömrümüz bayağı uzun; dünya üzerinde sıcakkan bitene ya da kalbimize bi kazık sokulana kadar(bu dünya üzerinde sıcakkanın bitmesinden daha az bi ihtimal).
Abi wampir olur barbar olur kim olursa OLUR. Gel kim olursan ol gel
Yani sonuçta azda olsa biraz hırsız hisseden herkesi buraya bekliyoruz. (Beklemesekte olur)
Sonuçta Raistlin bir ara Conan hırsız sıfatı takmışlığı var
Yaa ne adamsın be raist. Senin gibi bir barbarımız olmayaydı ne yapardık biz. Çok yaşa emi 
Yani sonuçta azda olsa biraz hırsız hisseden herkesi buraya bekliyoruz. (Beklemesekte olur)
Sonuçta Raistlin bir ara Conan hırsız sıfatı takmışlığı var
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Her şeyden önce savaşçı karargahındakiler bizden hoşlanmazlar birkaç defa çatışmanın eşiğinden döndük... Bir gün sırf zevk için bize saldıracaklarından korkuyorum.. Bir şekilde kazanmayı başarsak bile epey bir zayıf düşeriz bu saldırılar sonucunda... Sonra kule oradakilere asla güvenmiyorum... N ekadar sessiz olsalar da.... Sonuçta oraları gözleyip arada bize tehlike teşkil edenleri yersen çok iyi olur en azından bize karşı üstünlüğü ele geçirecek kadar çok güçlenmesinler... Büyücü kulesine katılan çırakların sayısına (bu aralar en cazip meslek gibi) ve barbar çocuklarının sayısına (bu çocuklarda barbarlık dışında bir meslek seçmiyolar genelde) epey bi doyurursun karnını....
Hırsız kanı seviyor musun diye sordum çünkü ben çok seviyorum (parçalayınca üzerime fışkırınca ayrı bir zevk elbette)
Wuroldar Conan hem bir barbar hem bir savaşçı hem de bir hırsızdır... Filmlerinde bile bundan bahseder izlemeni öneririm... Kitaplarında da hırsız yeteneklerinden bahseder ve tam anlamıyla "mükemmel" bir karakterdir. Hastasıyım ezelden beridir...
Bahsettikleri düşman savaşçı benim sanırım. Hikayemde ilk mesajı okusan yeteli olacaktır. Kulaktan Kulağa bölümündeki "Prologue: Karanlığın habercisi" isimli hikayenin ilk mesajından bu konuda bilgi edinebilirsin...
(URL: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 416b9efebe)
Kan mikarının çokluğundan çok eğleneceğinin de garantisini verebilirim
Wuroldar Conan hem bir barbar hem bir savaşçı hem de bir hırsızdır... Filmlerinde bile bundan bahseder izlemeni öneririm... Kitaplarında da hırsız yeteneklerinden bahseder ve tam anlamıyla "mükemmel" bir karakterdir. Hastasıyım ezelden beridir...
Bahsettikleri düşman savaşçı benim sanırım. Hikayemde ilk mesajı okusan yeteli olacaktır. Kulaktan Kulağa bölümündeki "Prologue: Karanlığın habercisi" isimli hikayenin ilk mesajından bu konuda bilgi edinebilirsin...
(URL: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 416b9efebe)
Kan mikarının çokluğundan çok eğleneceğinin de garantisini verebilirim
seninkide bi tarz ama biz genellikle kanın boğazımızdan aşağı akmasını tercih ederiz, kafamızdan aşağı değil:). Savaşçılar bir gün zevk için saldırırlar mı? ne bu böyle burası oyuncakçı dükkanı biz de oyuncak askerlermiyiz? deşerim onların boğazını. SAldırcakları zaman haberimiz olur ona göre önlem alırız.Büyücülere gelince biraz da büyücülükten çakarım hani. Büyücüler boşuna efor harcamıyacaklardır heralde. İşbirliği yapmak varken.
bu arada corax kanı bu kadar çok seviyosa ona bi önerim olabilir?
bu arada corax kanı bu kadar çok seviyosa ona bi önerim olabilir?
Artık insan değilim ne yazıkki ve kanımda iblislerin zehirli kanı dolaşıyor. Tadını pek seveceğini zannetmiyorum... (Anlamak istersen hikayeyi okuyabilirsin bu sefer de son mesajları
)
Ayrıca önerin "rezil bir öneri" çünkü üzerindeki lanet'ten kurtulman mümkün değil...
Sana sahip diyeceğimi de umuyorsan avucunu yalarsın
Ayrıca önerin "rezil bir öneri" çünkü üzerindeki lanet'ten kurtulman mümkün değil...
Sana sahip diyeceğimi de umuyorsan avucunu yalarsın
Walla mı? Aslında Conan'ın hırsız olduuunu ilk senden duyuyorum haa. Eneteresan aslında...
Bu arada benim tanıdığım Corax - ya da lanet olasıca barbar - kimseye sahip demez. Karanleığın habercisin oku bi sen. Kaçmasam sahip diyecektim adama. İblis halini göremk bile istemezsin. şahsen ben ördüm ve zor laçtım oralardan...

Bu arada benim tanıdığım Corax - ya da lanet olasıca barbar - kimseye sahip demez. Karanleığın habercisin oku bi sen. Kaçmasam sahip diyecektim adama. İblis halini göremk bile istemezsin. şahsen ben ördüm ve zor laçtım oralardan...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...