Ankara CAnlanacakmı?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Swain
Kullanıcı
Kullanıcı

Ankara CAnlanacakmı?

Post by Swain »

ARkaşlar. HAdi ankaramızı canlandıralım...

28 01 2007 de buluşmak için TArih versem Kaç kişi Okeyler... ?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Üsteki yazı tamemen benimdir Yani. Arkaşın bilgisayarında gaza gelip yazdım Yani Buluşmayı düzenlemek isteyen benim...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Yeterki siz isteyin :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ya coğunluk yok yaaaa...
ARkaşlar... Delfin diye bir cafe var olgunlarla karanfilin kesştiği yerde BEn 7 24 ordayım... BEklerim diyim rtık...:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Swain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Swain »

biliyoz zaten :D değişik biyere gitmek istemiyormusun artık. yani yarın oluyor.. bukadarmı gelen? :roll:
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

arkadaşlar çok özür dilerim ben tarihi görmemişim :D ben gelemicem ama umarım bir dahaki buluşmada aranızda olurum.
Tekrar kusura bakmayın...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Post Reply