İzmir buluşması 17 Mart 2007

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

İzmir buluşması 17 Mart 2007

Post by esen »

Evet arkadaşlar daha önce konuştuğumuz 300 spartalı filmini izlemek için üşenmiyorum taaaa istanbuldan izmire geliyorum. 17 Mart 2007 günü izmir tayfasıyla buluşuyoruz artık film saatlerine siz bakarsınız ben istanbuldan uçağa sabah 7:35 de biniyorum ona göre plan yapın kim nerde beni karşılayacak falan filan izmirdeki tüm arkadaşlarıda buluşmaya çağırıyorum gelmeyenin canına okurum :schemes: ben istanbuldan gelecem ve karşımda iki kişi görmek istemiyorum. Başlığı şimdiden açtımki anca kendinizi ayarlarsınız.

şimdi izmire ilk gelişim o yüzden birisi bana rehberlik etmeli, isterseniz hepbirlikte de yapabilirsiniz. Günün aktivitesi katılmak isteyenler öncedende gelebilir tabi :D

Güzel bir yerde kahvaltı yapmak
İzmirin tarihi yerlerini gezmek
Toplu sinema gösterimi için sinemaya gitmek (Sinema saatine göre)
Film çıkışı bir yerlere gidip sohbet etmek ve kaynaşmak
Eh geç saatler sonunda artık beni kim misafir edecekse ( merak etmeyin sadece bir gecelik :evil: ) onun evine doğru yollanmak.

18/03/2007 pazar saat 18:10 uçağım istanbula doğru yola çıkana kadar.
kısa bir masa başı rp oynamakta isterim açıkcası eğer kısa bir oyun için bir dm varsa aranızda harika olur :D çok olmuyorum umarım ama gelmişten izmirin tadını çıkarmak isterim. Gelmek için kurslarımı ekiyorum ona göre
Post Reply