Fantastik Resimler

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Fantastik Resimler

Post by Ferilien »

walla nereye yaziim bilemedim .. En iyisi bura.Bi sorum olcak bu kadar sahane bi frp sitesinde photo gallery kısmında john howe neden yok?Bence mutlaka olmalı onun cizimleri gorulmeye deger nadir cizimlerdendir.Tabi kimse benimle aynı fikirde olmak zorunda diil di mi?(tamam ben cevabımı aldım) :D
<strong><br></strong>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ne güzel bir üye arkadaşımız ya gerçekten çok sevdim böle yazınca :) site adminleri ve kullanıcılar John Howe'un resimlerini bilmiyolardır, aslında sen adminlerle irtibata geçip upload ettirebilirsin...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Resimleri upload etmek sorun değil arkadaşlar :) Sorun ressamları arayıp eserlerini yayınlamamız için izin almakta. Yoksa biz de isteriz elimizden geldiğince fazla resim koymayı.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Artık bu saatten sonra John Howe da bişi demez be... :-P Herkes yayınlıyo onun resimlerini...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bu konuyu siz o zaman adminlerle konuşun sanırım yanlış hatırlamıyorsam Efla ilgileniyordu bu konuyla :D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

Allaım ya ben hiç dusunmemiştim bu izin olayını tabi işler benim sandıgım gibi kolay olmuyodu di mi? :D kusuruma bakmayın yaw..
<strong><br></strong>
Post Reply