Arkadaşlar dört sınavı atlatmış olacak olmanın vereceği rahatlık ve delilik duyguları ile sanırım 6 nisana denk gelen cuma günü Ankara Polatlıdaki Gordeon antik kentine gitmeyi düşünüyorum.
Bunun frp etkinliği ile ne ilgisi var denirse ben de şöyle derim. Ã?ncelikle sitede ilgili bir RP var. Belki RP ye katılmış olanlar için bu yolculuk ilgi çekebilir. Ã?ünkü..... Antik ve kadim bir uygarlığın en görkemli kentinin yıkık harabelerine gidiyoruz sonuçta.... Ayrıca geleneksel frp oyununun birçok ögesini de içinde barındıran bir uygarlık... O nedenle gezinin hoş olacağını düşünüyorum.
Ayrıca gezi tamamen plansızdır. Bu açıdan da bir çeşit frp macerasına benzemesi çok mümkündür. Başınıza gelebilecek hiçbir olaydan organizatör mesul değildir. Bir de günibirlik olamasını planlasam da gezi bir anda yatılı geziye dönüşebilir. (otobüs saatleri eğer uymazsa yapcak bir şey yok... )
Tüm bu faktörleri göz önünde bulundurduktan sonra hem söz konusu günde müsait hem de benimle gitmeye istekli arkadaşlar varsa cuma günü erken bir saatte AşTİ de buluşup Polatlı ya kadim uygarlığın harabelerinin hemen yanındaki yerleşim birimine yola çıkalım. Sonrasını da artık maceracı ruhumuz halletsin. : ) ) ) ) )
Ben acayip kararlıyım gitcem.
Doğrusu her
Gordeon Gezisi ( Nisan ayının ilk cuması)
Gordeon Gezisi ( Nisan ayının ilk cuması)
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bunu daha önceden konuşmuştuk sanırım. Ben de gerçekten gezmeyi isterim. Hele frpworldden bir ekip gerçekten hoş olabilir. Zaman zaman çeşitli konularda bilgisi ya da hikayesi olan insanlar çıkıyor çünkü.
Bunu bi söz oalrak veremiyorum. Ã?ünkü firble gibi sınavlarımı atlatıp rahatlama durumum yok sınavlarım yeni başlıyor. Ama yine de gitmem için engel teşkil etmeyebilir.
Rehberlik de yapıcakmısın firble
Benim babam sanat tarihi öğretmeni ben geldiğim takdirde ondan kaptığım birikişeyi hatırlarsam size satabilirim
Bunu bi söz oalrak veremiyorum. Ã?ünkü firble gibi sınavlarımı atlatıp rahatlama durumum yok sınavlarım yeni başlıyor. Ama yine de gitmem için engel teşkil etmeyebilir.
Rehberlik de yapıcakmısın firble
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Söz vermeyeyim. Rehberliği herkes herkese yapacak gibi. Bir parça gizemli olması için ben de sınırlı bilgi ile gidecem. Ancak elbette oyundan dolayı edindiğim bir bilgi var. Onu kullanırım.
HARBE GİDEN