Night Watch-Day Watch rezilliği

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Night Watch-Day Watch rezilliği

Post by Narq »

Koşa Koşa aldığım Night watch oyununun rezilliğini herkes biliyordur.Üçüncü bölümde dosya okuma hatasından oyun kitlenip kalıyordu.Bildiğim kadarıyla da bunun fix'i yok.Tam 4 ayrı yerden 4 adet Night watch almıştım ama sürümlerin hepsi bozuk

şimdi gelelim Day watch'a.Al birini vur ötekine bu ne rezillik kardeşim bu ne utanmazlık.İlk oyunun devamı olan Day watch da bozuk.Oyunu aldığım yer ise ilk oyunu aldığım yerlerden biri değil.Yani bu oyunu herkes bozuk bozuk satiyor.Aman arkadaşlar paranızı heba etmeyin

Ya da merak ettim oynayan var mı acaba?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Narq oyunlarının ikisinide orjinal olarak almadığını düşünür isek Türkiyedeki korsan oyunların herpsi tek bir master kopyadan çoğaltılarak piyasaya sürülüyor yani master kopya bozuksa tüm korsanlar bozuk demektir internetten indirmeyi dene derim ben. :wink:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Korsan'a hayır! Müstahaksınız kardeşim saçın paranızı sokağa... Bir de yaşadığınız sinir harbi cabası.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Benim ki çalışıyor oğlum, çatır çatır Dark Anna'yım :evillaugh:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

nightwatch'ın ilk piyasaya çıkan PLEX releasesi hatalı. başka bir release grubununkini indirirsen sağlam bir tane bulursun. hadi bir kıyak yapayım, torrentportal'da var bi sürüm.

serinin ikinci filminin oyunu olan day watch'ı da indirdim; fakat henüz kurmadım.
War, war never changes...