2008 yılında Manowar yeniden konsere geliyor ülkemize. Geçen sene İstanbul konserinde unutulmaz bir gece yaşatan grup hatırlarsanız ( eğer giden varsa ) seneye de buradayız diye söz vermişti. Sanırım bu sözü 1 yıl gecikmeli olarak tutacaklar.
Henüz gereken sitelere girip kontrol etmedim. Sadece bildiğimi, duyduğumu söylüyorum.
Manowar Yeniden Türkiye'de
Manowar Yeniden Türkiye'de
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
İş olsun,para olsun, zaman olsun, sağlığım elversin... Ama Türkiye de yaşıyoruz.
Geçen sefer gidemedim. Büyük ihtimal bu seferde gidemeyeceğim. Belki oraya gidecek bir kaç kişi ile anlaşırsam giderim. Ama bide o kadar sıkıcı bir yapım var ki, bütün konser boyunca yanımda getirdiğim bir plastik sandalyede oturmam bile olası.
Geçen sefer gidemedim. Büyük ihtimal bu seferde gidemeyeceğim. Belki oraya gidecek bir kaç kişi ile anlaşırsam giderim. Ama bide o kadar sıkıcı bir yapım var ki, bütün konser boyunca yanımda getirdiğim bir plastik sandalyede oturmam bile olası.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
hiyaa süper bu haber yaşasuun
geçen seneki(bi dakka ya 2 sene oldu gibi aslında geçen yaz diildi o)süper ötesiydi kimse inkar edemez bunu eminim.şimşekler çaktı yağmur yağdı bi ara ya ama öyle bi yağmurdu ki sanırsınız şarkılar getirdi onu.hiç bi konserde o kadar eğlenmemiştim yine istiyoruum.
geçen seneki(bi dakka ya 2 sene oldu gibi aslında geçen yaz diildi o)süper ötesiydi kimse inkar edemez bunu eminim.şimşekler çaktı yağmur yağdı bi ara ya ama öyle bi yağmurdu ki sanırsınız şarkılar getirdi onu.hiç bi konserde o kadar eğlenmemiştim yine istiyoruum.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ