En güzel pagan kızı
En güzel pagan kızı
sevgili ahali;
bugüne kadar resimlerini gördüğünüz, yer yer belgesellerde ve filmelrde izlediğiniz, hatta kitaplarda tasvirlerini okuduğunuz, en güzel pagan kim sizce. pek fazla olmadıkları ve isimleri akılda kalmadığı için anket yapmadım. ben oyumu "King Arthur" filmindeki "Guinevere"den yana kullanıyorum.
bugüne kadar resimlerini gördüğünüz, yer yer belgesellerde ve filmelrde izlediğiniz, hatta kitaplarda tasvirlerini okuduğunuz, en güzel pagan kim sizce. pek fazla olmadıkları ve isimleri akılda kalmadığı için anket yapmadım. ben oyumu "King Arthur" filmindeki "Guinevere"den yana kullanıyorum.
-Fac fortia et patere-
Kral Arthur filmi tamamen traş arkadaşlar Kral Arthur filminde anlatılanların aslını izlemek isteyen varsa The Mists of Avalon'u istesin bu arda bence en güzel pagan ızı Morgein yani aşırı güzel olmasada çok asil ve kudretli gözüküyo
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

tüm viking temalı filmlerdeki iskandinav hatunları
yalnız avrupa yapımı olmalı, yoksa o kızları bodur, çakma sarışın ve geneli tipsiz amerikalılar oynadıktan sonra bir anlamı yok..
bir de kral arthur daki guinevere falan denmiş.. abi yapmayın o kızın nesi güzel
profilden bakıldığında çıkık çeneli, tahta gibi vücudu olan gayet çirkin bir kadın 
bir de kral arthur daki guinevere falan denmiş.. abi yapmayın o kızın nesi güzel
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Tekrarlıyorum: Morgein Le'Fey.Lugtarias wrote:Kral Arthur filmi tamamen traş arkadaşlar. Kral Arthur filminde anlatılanların aslını izlemek isteyen varsa The Mists of Avalon'u izlesin. Bu arada bence en güzel pagan kızı Morgein. Yani aşırı güzel olmasada çok asil ve kudretli gözüküyo
Aslında şimdi aklıma birisi daha geldi. Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti'nde, Siegfried'e aşık olan İzlanda kraliçesi de çok güzeldi...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
http://ocean1025.files.wordpress.com/20 ... l-tree.jpg
Budur abi
(merak ettim ilk "pagan chick" diye, tutmayınca "pagan girl" diye arattım tahmin edeceğiniz gibi pek bir sonuçla karşılaşamadım).
Budur abi
-
Possessed
- Site Çizeri
MüthişAlenthasLeasess wrote:http://ocean1025.files.wordpress.com/20 ... l-tree.jpg
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..