ToEE Hakkında...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
ToEE Hakkında...
Temple of Elemantal Evil, oynayan var mı? Varsa yorumları nelerdir...
-
Azalin
- Kullanıcı

abi ben oynadım... ve oynuyorum... benki 3rd eidition hiiç sevmem ama.. bu oyun gerçekten ii di... ha oyunda bir sürü bug var ama... 1-2 patch ile düzeliyo...
oynanabilirlik.. ve olayın muhabbeti.. süper.. yaratıklarda tam... tanımlarına uygun
çizilmiş.. troller , ogreler, bugbear lar bence çok ii di... ben şu anda grater temple içindeyim... .. buraya kadar ii...di... spell yapıları ... menülerin açılışı falan çok hoşuma gitti....
genekde ii yani...
oynanabilirlik.. ve olayın muhabbeti.. süper.. yaratıklarda tam... tanımlarına uygun
çizilmiş.. troller , ogreler, bugbear lar bence çok ii di... ben şu anda grater temple içindeyim... .. buraya kadar ii...di... spell yapıları ... menülerin açılışı falan çok hoşuma gitti....
genekde ii yani...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Raistlin
- Seçilmiş Savaşçı
Bütün questleri çözdün mü? Ben hepsini çözene kadar göbeğim çatladı level 7 oldum sadece quest çözü çöze... Zaten maksimum level 10 olunuyor oyunda...fingolfin wrote:abi iyi güzelde çok fazla aksiyon yok mu sizce de. Temple'ın içine girdikten sonra kusasım geldi onu öldür ötekini öldür berikini öldür. Sürekli combata dayanan bir oyun izlenimi uyandırdı bende...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
burock
- Kullanıcı