1- Monsters (Canavarlar) => 1. bölümün ara sahneleri
Babasının ölüm haberini alan Mohinder babasıyla olan anılarını düşünmeye başlar. 1982 yılında Mohinder'ın babaannesi ona Hindu Tanrıçası Kali ilgili hikayeler anlatırdı. Mohinder Kali'yle ilgili tüm öykülere bayılırdı; ama babası bunların sadece safsatadan ibaret olduğunu ve böyle şeylere fazla kaptırmaması gerektiğini Mohinder'a öğütlerdi. Mohinder, babasının en yakın arkadaşı Nirand'dan onun ölüm haberini aldıktan sonra New York'a varır. Morgda babasını doktorlar gösterirler ve özel eşyalarını ona teslim ederler. Sonra Mohinder Chelsea taksi şirketine gider ve babasının kullandığı taksiyi görmek ister. Taksi hurdaya dönmüştür ve Mohinder babasını öldüreni bulacağına yemin eder. Daha sonra Mohinder taksi şirketinin sahibiyle anlaşarak taksicilik işine başlar. Taksi şirketinden çıkarken karşı duvardan elinde kamerası gözlüklü bir adam Mohinder'ı takip etmektedir.
2- Crane (Turna) => 2. bölümle 3. bölüm arası
Hiro Nakamura nükleer patlamaya benzer bir olayla karşılaşmıştır gelecekte. Son anda kendini geri ışınlar. Tekrar metroda bulur kendini. Hemen evine gider ve çizgi romanlarını çıkartır. En sevdiği çizgi roman superman sayı biri yanına alır. Bir parka gider. Yaşlı bir adamın yanına oturur. İş kimliğini çıkartır ve artık büyükbabasını bir daha aklından çıkarmayacağına dair yemin eder. Kimliği yere fırlatır. O sırada yaşlı adam yanından kalkıp gider. Annesinin ona Hiro ismini Hiroshima bombasını hiç unutmamaları için koyduğunu anlattığı günü hatırlar. Büyükbabası da o günlerde savaşa katılan askerlerdenmiş. Elindeki çizgi romanı kağıttan turnaya dönüştürür ve hiroshima şehitlerinin anıldığı taşın üzerine asılan diğer turnaların yanına asar. Ve bir daha dünyada bir nükleer bomba patlamayacağına dair yemin eder. Ama nasıl bu güçleri olduğuna herkesi inandırabilirki?
3-Trial By Fire (Ateşle İmtihan) => 3. bölümle 4. bölüm arası
Nathan kendi şeçim posterlerinin asılmış olduğu duvarların yanından geçerken Peter'ın attığı yumruğun izi hala burnundadır ve mendille burnundaki kan ve sümük karışımını siler. Peter'ın bu kadar çok güçlerini sevinçle karşılamasını anlamamaktadır. O sırada yanan bir bina görür. Bir kadın kızı Sheila'nın hala binada kaldığını itfaiyecilere bağıra çağıra anlatmaya çalışır ama bina çökmek üzeredir. Nathan, Peter'ın bunu görmemesini umarak apartmanın arka bölümünden uçar ve kızı bulur. Ona ceketini verir. İkisi birlikte uçarak yere inerler. Sonra Nathan ordan uzaklaşır. Sheila'nın annesi kızını görünce ona doğru koşar. Sheila, Nathan'ın verdiği cekette Nathan'ın seçim kampanyası ile ilgili resmini görür ve az daha yanlış birine oy verecektim der.
To be Continued (Devamı Gelecek)
