Ama 4. sezonun senaryosunu hazırlayan senaristler şimdi Sarah karakterinin geri döndürtecekelr. (zombi olarak değil tabi.) Sarah Wayne tekrar diziye geri dönmek istediğini belirtmiş. Hayranları tabi ki ben d e bu işe çok sevindik. Doktor Tancredi olmadan prison brek mı olur mu? He işte... Gerçi 3. sezonda baş rolü kapan meksika güzeli de fena değil hani...
Sarah Tancredi Dönüyor...
Sarah Tancredi Dönüyor...
Ne alaka demeyin lütfen. prison break dizisine benim gibi müptela olan sevenlerinin çok sevineceği bir haber bu. 3. sezonu yakın zamanda biten dizinin önemli oyuncularından sara karakterinin canlandıran sarah wayne hamilleliği sebebiyle 3. sezonun başalrında diziden trajik bir şekilde (başı kesilerek) ayrılmıştı.
Ama 4. sezonun senaryosunu hazırlayan senaristler şimdi Sarah karakterinin geri döndürtecekelr. (zombi olarak değil tabi.) Sarah Wayne tekrar diziye geri dönmek istediğini belirtmiş. Hayranları tabi ki ben d e bu işe çok sevindik. Doktor Tancredi olmadan prison brek mı olur mu? He işte... Gerçi 3. sezonda baş rolü kapan meksika güzeli de fena değil hani...
-
lightflarer
- Kullanıcı

-
Dragon_Knight
- Kullanıcı