2008 yılının bitmesine az bir zaman kalmışken bu yılın enlerini seçelim diyorum. İlk başta aksiyon oyunlardan başlamak en mantıklısı herhalde.
Parantez içinde oyunun yapımcısını da belirttim.
Yorumlarınızı da yazmayı unutmayın
Last edited by catboy on Wed Dec 24, 2008 9:36 am, edited 3 times in total.
He he, Assassin's Creed var iken başka seçenek olmasına bile lüzum görmüyorum, safî fazlalık
Ama gerçekten, hiç bir oyunun senaryosu böylesine sarmamıştı beni (Battle Realms ve Max Payne hariç ama zaten iki oyun da milattan kalma.Kaldı ki Battle Realms strateji) . Üstelik özgürlük duygusunu tattığım ilk oyun.Dilediğim her yere gidebiliyordum.Yüzme hariç bütün duyguları tadabiliyordum.Bir de aşk olsaydı tam olacaktı.
Neyse, ikinci oyun Fransız İhtilali döneminde geçecekmiş, bekliyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Mercenaries 2: World in Flames demek isterdim fakat kontrollerinde yaşadığım inanılmaz derecedeki gerizekalıca saçmalıktan dolayı on dakika oynayıp, ardından beni silme zahmetinde bıraktığı için yapımcılarını kınıyorum.
Devil May Cry 4 demek istemezdim ve zaten demiyorum da. Capcom'u oldum olası sevmemiştim, hala sevmiyorum. Öldür, öldür, öldür, öldür ve daha çok öldür tarzı oyunları fazla sevmem. Öldürüyorsun havadan daha fazla canavar çıkıyor, eşyalara vuruyosun büyük baloncuklar çıkıyor falan. Saçma sapan bir şeydi. O yüzden bu oyunu çok daha fazla kınıyorum.
Grand Theft Auto IV diyecek olursak, hayır. Ã?ünkü daha oynamadım ne yazık ki. Hem zaten her seferinde ilk önce Playstaion'a çıkarttıkları için biraz küstüm diyebilirim. Tabii onlar para kazanmak için yapıyorlar ama, Playstation firması sırf insanlar bunun için PS alsınlar diye böyle bir yola başvuruyorlar. Çok ayıp, çok!
Stranglehold'u bilmiyorum ama Midway firmasını pek beğenmem. O yüzden Assassin's Creed diyeceğim, ki zaten dedim bile.
Grand Theft Auto IV çok güzel bir oyun. Hemen edinip oynamanı tavsiye ederim. Oyungezerin gfeçen sayısımıydı tam hatırlamıyorum . Orada çok güzel anlatılmış ve grafikler cidden süperrr...
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
DMC'yi ben de çok severim, konu itibariyle mükemmel, her ne kadar konu bizden bağımsız ilerliyorsa da Fakat Altair varken hiç laf düşmez Nero'ya da Dante'ye de
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
seçenekler arasındaki en iyi seçenek GTA 4 ama bence Star Wars: The Force Unleashed kesinlikle çok daha iyiydi. Bence bir "diğer" seçeneği koyman lazım.
Star wars pc plaltformuna çıkmadı, oradaki oyunlar pc platformuna da çıkmış oyunlar ve tüm dünya geneline ve star wars fanlarına da göre hayatında star wars adına yapılmış en rezil kurguya ev sahipliği yapan ve kullandığı 3 fizik motorunu da doğru düzügün kullanmayan ve 7'den yukarı hiç bir yerde not alamamış bir oyunu seçeneklere de koyamazdım.
açıkçası oyun güzel, sadece oyunda ölmek zor diye "oyuncular" sevmiyor, bence god of war'dan da, prince of persia'dan da ghost rider'dan da çok daha iyi, çünkü ne mantıksız katliamlar yapılıyor oyunda, ne saçma sapan bilmeceler var ne de gereksiz akrobatik hareketler, gelişine stres attırtan, rahatlatan bir oyun. Gamespot 7.0 verdi diye bütün siteler ve dergiler 7.0 civarında veriyor, oyun güzel bence, kişisel fikirler değişir tabii ama oyun iyi, ayrıca kurgusu da kötü değil, ana karakter biraz fazla güçlü sadece ama 6 serilik bir filmin yarısına çok güzel cuk oturtulmuş bir senaryosu var, zaten George Lucas ve ekibi çok iyi hikaye yazıyorlar, tüm seriyi izledikten sonra clone wars'ı izleyen anlar çünkü clone wars kadar konusu saçma bir film daha görmedim ve George Lucas'ın senaryoda ki eksikliği çok rahat hissediliyor. Force Unleashed'da direkt etkisi olmasa da temeli Lucas atmış. GTA 4'te çok güzel oyun tabii ve neredeyse 35 senelik bir geçmişi olan bir serininki kadar fanı var. Ben GTA4'e çok ısınamadım sadece o yüzden tercihim Force Unleashed'dan yana, ama bence ezilmemesi gereken bir oyun Force Unleashed. Tabii filmleri izlemeden oyunu oynarsanız bir zevk alamazsınız o ayrı. Sadece 1-2-3'ü izleyip diğerleri eski zaten diyenlerinde oyundan bir zevk alamayacağını düşünüyorum o yüzden 7.0 gibi notlar alması doğal. Neyse notumu gta'ya verdim zaten.
Daha fazla yorum olmayacak mı aksiyon oyunlarında? o zaman sanırım 2008 yılının en iyi kasiyon oyunu assassin creed olacak gibi gözüküyor. şimdiden kutlarım ben de bir ara oynayıp bitireyim bari.
catboy7402 wrote:Daha fazla yorum olmayacak mı aksiyon oyunlarında? o zaman sanırım 2008 yılının en iyi kasiyon oyunu assassin creed olacak gibi gözüküyor. şimdiden kutlarım ben de bir ara oynayıp bitireyim bari.
Zaten oynasaydın diğer şıklara ihtiyaç duymazdın
Ama tabiî ki şaka fakat, 2.'si çok pis merakla bekliyorum
Bir de Starfell, sen en sonda laboratuvar'dan kurtulabildin mi :S Hani günümüze döndüğümüzde etrafta kırmızı şeyler görüyorduk.Odamızın yanındaki büyük odaya girebiliyorduk, iki bilgisayarı açabiliyorduk, ama diğerlerini açamadım ben, açabildiğini iddia edenler var :D Bence orada Laboratuvar'dan kurtulabilir ve oyun öyle bitirebilir :S Ama nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok