İlginç Farklı Ama Bir O Kadarda Faydalı Buluşl

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

İlginç Farklı Ama Bir O Kadarda Faydalı Buluşl

Post by Aegron Linwelin »

Arkadaşlar saçma sapan diye bakttığımız aaa.. buda buluşmu dediğimiz amam bizim yararımız olan bazı şeyleri bu arada paylaşalım diyorum. Ayrıca Frp world olarak belki bizde bir buluş yaparız ha :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

İstediğiniz her zaman 7/24 golf oynama şansı :D

Parlayan Golf Topu

...................................................

Telefon açan bitkiler

NYU Ã?niversitesi'nin üzerinde çalıştığı çalışma, bitkilerin sahiplerini aramasına izin veriyor. Bitkiniz susuz kaldığında bunu belirlenmiş bir numarayı arayarak size haber veriyor. Belirlenmiş ses dosyası size dinletiliyor ve gelişmelerden haberiniz oluyor. Aslında çok basit olabilecek bu fikir, canlı ama konuşamayan bitkileri anlamak için oldukça enteresan bir yöntem.

.....................................................

Kurşun geçirmez ceket

Kurşun geçirmez ceket dendiğinde aklıma hep polislerin giydiği o kalın kıyafetler gelirdi. Fakat görünüşe göre artık bu kadar kaba ve hantal şeylere gerek yok. Bir çok bilim-kurgu filmi de gelişmelerin bu şekilde olacağını sanırım düşünememiş. Bu ceket, kurşun geçirmiyor, bıçaklanmayı önlüyor ve sadece 3 kilo.

...........................................................

Uykuyu algılayan araba

Mercedez Benz, sürücünün uykusunu algılayan arabalar üretmeyi planlıyor. Geliştirme aşamasında. Uykuyu algılayınca ne oluyor diyorsanız, uykusuzluğu gidermenin tek yolu hala uyumak.

..........................................................

*Eğer ben resimli ve ayrıntılı olarak görmek istiyorum derseniz internette bol miktarda var ama benim aldığım link;

http://www.serdarkalkan.com/yeni_buluslar.htm

Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Post Reply