Silkroad Online Tanıtım Yorum vs
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Silkroad Online Tanıtım Yorum vs
Silkroad Online hakkındaki tüm sorularınız ve hiç bilmiyenler iin baştan tanıtımını yapmak istiyorum. Belki birkaç kişiyide olsa saflarımıza katarız değil mi?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Ben de uzun bir süre silkroad oynamıştım, ama wow ile karşılaştılamaz yine de. Görevleri çok sıkıcı çünkü. Neyse Aegron güzel bir tanıtım yazısı yazarsa başlığı bir süre sabit yapma kararı aldım, madem herkesi silkroad oynatmaya kararlısın sana yardımcı olalım biz de 
Ama diğer başlığı kitliyorum çünkü silkroad muhabbetine buradan da devam edebilirsiniz, diğer başlık gereksiz duruyor artık.
Ama diğer başlığı kitliyorum çünkü silkroad muhabbetine buradan da devam edebilirsiniz, diğer başlık gereksiz duruyor artık.
Bana göre görevler sıkıcıysa at çöpe gitsin
Ã?abuk sıkılan bir oyuncuyum, WoW'un görevleri ne kadar özgün olursa olsun çoğu zaman ondan bile sıkılıyorum! Bunun gibi oyunları 5 günden fazla oynayamıyorum ne yazık ki, lanet gibi bir şey 
Cidden ama, mesela sen level 81 olmuşsun, ben hayatta yapamam o kadar. Hatta Knight Online'ı bilen bilir, onu oynadığım zamanlar başka bi alternatifim yoktu, o zamanlar oynayacak hiç bir şey yoktu, ama ben o oyunda en fazla 51 olmuştum. Bakıyorum millete, herkes aşırı güçlü, çok iyi itemları var. Bi kendime bakıyorum ezik ezik dolaşıyorum, sinir bozucu oluyor
Oynayıp da sıkılmadığım bir oyun bulamadım ki WoW'dan başka. Para veriyoruz boşu boşuna 
Cidden ama, mesela sen level 81 olmuşsun, ben hayatta yapamam o kadar. Hatta Knight Online'ı bilen bilir, onu oynadığım zamanlar başka bi alternatifim yoktu, o zamanlar oynayacak hiç bir şey yoktu, ama ben o oyunda en fazla 51 olmuştum. Bakıyorum millete, herkes aşırı güçlü, çok iyi itemları var. Bi kendime bakıyorum ezik ezik dolaşıyorum, sinir bozucu oluyor
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Athlates ole hemne peşin hüküm verme aslında gorevler sıkıcı felen değil. Eski gorev sistemi Legend 3 de tamamen değiştirildi. Artık experience point almaktansa daha ziyade oyuncunun zevki on plana çıkarılmış. Boylece oyuncuların sıkılmaması sağlanıyor.

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Karakterler Ve Sınıflar
Karakterler başta Europan ve Chinese olmak üzere ikiye ayrılıyor.
Europan Characters
Two-Handed Warrior: Warriorlar içinde physical damage nin en fazla olduğu karakter türü olmasına rağmen partylerde amlel gorevi gorur. bütün hasarları siz alırsınız. Ama eğlencelidir.
One-Handed Warrior: Defansı en fazla olan warrior türüdür. Atackı çok azdır. Sıkıcıdır diyebilirim
Dual Axe: Warriorlar içinde tam ortada kalan sınıftır. Ne az ne çok dediğimiz sınıftır ama dier çarlar gibi zevk alamazsınız seri ve hızlıdır.
Rogue: Uzak menzilli ok tabancası(arbelet) kullanır. Atackları oldukça iyidir. Yakın menzilde ayvayı yer.
Dagger: Yakın vuruşludur. En seri vuran karakterdir. Atack rating de üzerine yoktur. Hız ve hareket isteyenlerin çarıdır.
Wizard: Evveeet. En popüler class olmasına rağmen çok sık yatar çünkü canı azdır. Bunun sebebi magical damage için stat pointlerini int üzerine yoğunlaştırması ve str nin açıkta kalmasıdır. En fazla magical damage vuran karakterdir. Toplu kesmede partylerin kaçınılmazıdır.Menzili okcudan fazladır:D
Warlock: Kotu buyucu olarak sınıflandıracağımzı bir class. Yaratığı etkisiz hale getirir ve sağlam damagelerle indirir. Grafik istiyorum diyosanız skillerinde grafiğin en yoğun olduğu karakterdir.Seri kasılır eğlencelidir.
Bard: Daha çok buff amaçlıdır. Bard kullanır ve müzik notlarıyla saldırır.
Cleric: Yardımcı classtır. Partylerin hemen hemen hepsine girebilir. Arkadşalarının arkadan canlarını arttırıp yetenekleri güçlendirir.
Karakterler başta Europan ve Chinese olmak üzere ikiye ayrılıyor.
Europan Characters
Two-Handed Warrior: Warriorlar içinde physical damage nin en fazla olduğu karakter türü olmasına rağmen partylerde amlel gorevi gorur. bütün hasarları siz alırsınız. Ama eğlencelidir.
One-Handed Warrior: Defansı en fazla olan warrior türüdür. Atackı çok azdır. Sıkıcıdır diyebilirim
Dual Axe: Warriorlar içinde tam ortada kalan sınıftır. Ne az ne çok dediğimiz sınıftır ama dier çarlar gibi zevk alamazsınız seri ve hızlıdır.
Rogue: Uzak menzilli ok tabancası(arbelet) kullanır. Atackları oldukça iyidir. Yakın menzilde ayvayı yer.
Dagger: Yakın vuruşludur. En seri vuran karakterdir. Atack rating de üzerine yoktur. Hız ve hareket isteyenlerin çarıdır.
Wizard: Evveeet. En popüler class olmasına rağmen çok sık yatar çünkü canı azdır. Bunun sebebi magical damage için stat pointlerini int üzerine yoğunlaştırması ve str nin açıkta kalmasıdır. En fazla magical damage vuran karakterdir. Toplu kesmede partylerin kaçınılmazıdır.Menzili okcudan fazladır:D
Warlock: Kotu buyucu olarak sınıflandıracağımzı bir class. Yaratığı etkisiz hale getirir ve sağlam damagelerle indirir. Grafik istiyorum diyosanız skillerinde grafiğin en yoğun olduğu karakterdir.Seri kasılır eğlencelidir.
Bard: Daha çok buff amaçlıdır. Bard kullanır ve müzik notlarıyla saldırır.
Cleric: Yardımcı classtır. Partylerin hemen hemen hepsine girebilir. Arkadşalarının arkadan canlarını arttırıp yetenekleri güçlendirir.

-
lightflarer
- Kullanıcı

wow'un görevleri özgün mü? ben oynadığım sırada göremedim galiba? git onu getir bunu götür görevleri hepsi ya. mmorpg oynanmaz cidden.AlenthasLeasess wrote:Bana göre görevler sıkıcıysa at çöpe gitsinÃ?abuk sıkılan bir oyuncuyum, WoW'un görevleri ne kadar özgün olursa olsun çoğu zaman ondan bile sıkılıyorum! Bunun gibi oyunları 5 günden fazla oynayamıyorum ne yazık ki, lanet gibi bir şey
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet haklısın ama çoğu MMO'ya göre daha iyi, boss kesiyorsun ya da belirli portalları parçalıyorsun. Benim hoşuma gitti bunlar ama sürekli kendini tekrarlıyor tabii... Diğer oyunlara göre daha özgün diyebiliriz.lightflarer wrote:wow'un görevleri özgün mü? ben oynadığım sırada göremedim galiba? git onu getir bunu götür görevleri hepsi ya. mmorpg oynanmaz cidden.AlenthasLeasess wrote:Bana göre görevler sıkıcıysa at çöpe gitsinÃ?abuk sıkılan bir oyuncuyum, WoW'un görevleri ne kadar özgün olursa olsun çoğu zaman ondan bile sıkılıyorum! Bunun gibi oyunları 5 günden fazla oynayamıyorum ne yazık ki, lanet gibi bir şey
wow'da görevler benzer, ama sık olduğundan sıkmıyor. bir görevde 10 tane şundan öldür, 20 tane şundan topla neyse de silk road'da 2000 tane şundan topla (hele 20 tane de bir yaratık kestiğinde anca bir tane buluyorsun) görevini ve o görevi 5 defa yapmam beklendiğini fark ettiğimde oyun biraz bana itici gelmişti.
Neyse diğer özellikleri bakımından silkroad ücretsiz mmorpg oyunları arasında en iyisi!
Neyse diğer özellikleri bakımından silkroad ücretsiz mmorpg oyunları arasında en iyisi!
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bu arada oyunda oyun parası almak isteyenler
aegron17@hotmail.com adresime mail atsınlar konusalım.
10m= 6,5 tl
50m=30 tl
şakadır. Herhangi bir gerçek amaç gütmemektedir.
aegron17@hotmail.com adresime mail atsınlar konusalım.
10m= 6,5 tl
50m=30 tl
şakadır. Herhangi bir gerçek amaç gütmemektedir.
Last edited by Aegron Linwelin on Thu Jan 29, 2009 10:17 am, edited 1 time in total.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bildiğim kadarıyla silkroad oyununu tanıtmak amacıyla bu başlığı açmıştın, aegron. Ticari amaçlarını bu bölüme alet etmezsen sevinirim, bir daha o tarz mesajlar atmamanı rica ediyorum. Bari parayı yatırmaları gereken hesap numarasını da söyleseydin de tam olsaydı. Burası silkroad online forum sitesi değil, son mesajlarına bakılırsa unutmuşsun bunu.