Yabancı(Outlander)

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Post Reply
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Yabancı(Outlander)

Post by Lugtarias »

700'lü yıllarda, Norveç'de geçiyor film arkadaşlar. Konuya çok girmek istemiyorum. Dünya dışı bir uygarlıktan Kainan isimli birinin gemisi düşüyor İskandinavya'ya, devamında harika bir kurgu var. Kesinlikle öneririm. İzleyenler varsa yorumları bekliyorum.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

İzledim, başarılı beğendiğim bir film. Bazen yetersiz olduğu sahneler oluyor ama filmin düşündüklerini yapması itibariyle cidden alkışı hak ediyor. Yaratıkların halkın üzerinde yarattığı etki çok hoşuma gitmişti.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Haklısın epey yetersiz sahne vardı Saco.

Code: Select all

Kalkan yarışındaki akrobasiler, moorwenler falan dikkatimi çekti benim. 
Ama kurgu olsun, oyuncular olsun müthişti. Yeterli olmayan sahneleri unutturdular bana. Kainan, Freya, Rothgar, Boromir, Wulfric, hepsini çok beğendim. Sağlam sahnelerde yok değildi.

Code: Select all

Dağdaki şelale sahnesi, moorwen gezegenine saldırı sahnesi filan hoştu bence.
Film müzikleri de fena değildi ama daha sağlam birşeyler olsaydı tadından izlenmezdi o film =) Bu arada en güzel Pagan kızı diye bir başlık vardı ya, aklıma gelmişken oraya gidip derhal Freya yazıyorum :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Bende izledim ama beğenmedim ya. Yani ne bileyim kalkan yarışı fln hoştu ama genel olarak biraz saçma geldi bana. O kadar medeni bir toplumdan gelen adamın savaşmaktan hiç anlamaması gerekiyor bence (kılıç-kalkan vs.) Freya da o kadar güzel değildi. lömbüdük hatunun tekiydi :D gözleride lensti :schemes:
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

kurgu, oyunculuk, mekan vs. olarak fena değildi ama bütün filmde uzaktan yakından iskandinava benzemeyen iskandinavları(!) görmek sinirimi bozdu. demek ki neymiş; öyle saça iki örgü yapıp viking olunmuyormuş..
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Starfell, abi bence Freya çok güzeldi, bitmiştir :mad: benim yanımda laf etmeyin kıza, müthişti! :D Rothgarla kapışırken falan lömbüdük olsa anlaşılırdı. Değil. :mad: =)
Post Reply