AlenthasLeasess wrote:Overpowered karakterleri sevmiyorum. Bizim gibi normal insanlara hitab etmiyor?
Ne alaka? Rand tek bir hamleyle dünyayı yokedebilecek güçte. Ee? Yani? Ne lan bu, herkesi kes işte anasını satayım? Ne bileyim, sinir oluyorum böyle karakterlere. Mesela Raistlin'i o yüzden severim, çok güçlü falan takılıyordu sonra Thakisis onun havasını bi güzel indirdi Raistlin mal gibi kaldı

Yenseydi ondan da nefret ederdim, abartı çünkü.
Raistlin, kalmayı seçtiği için kaldı yoksa, takhisis'i yenerdi. Sonuç olaraka kendi isteğiyle yenildi, Ayrıca Takhisis'i yenmiş olsaydı bu abartı olmazdı, çünkü Raistlin zekice hamleler yaparak, tahkisis'in cehennemine gitti onun uşaklarını yenerek,tanrıçayı kızdırdı.
Onu kendi düzlemine getirerek, kendi yaratıklarıyla tanrıçaya saldıracak, en son darbeyi de kendisi vurarak, tanrıçayı öldürecekti. Bu abartı değil Raistlin'in zekasıdır. Yani drizzt gibi ben kötülükleri yok edeceğim o yüzden bayırlara vurup ork keseyim mantığında değildir.
O yüzden Raistlin bir karakter, Drizzt ise bir tiptir.
Konuya dönersek, çok büyük güçlerden söz ediyoruz. Rand vs Manhattan olacaksa, bu aşırı güçlerin çarpışması olur ve ilk hamleyi yapan kazanır. Ã?ünkü birinin saldırısını diğerinin durdurabileceğini sanmıyorum.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.