Eğlenceli Zihin oyunu

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Eğlenceli Zihin oyunu

Post by dwaxer »

.
Bana da Artemis Entreri gösterdi; değişik bir zeka oyunu, meraklısına
20 seviye filan ücretsiz oynanabiliyor; takıldığınız yer olursa sorun, ben hepsini çözdüm çünkü. :-P

http://www.kongregate.com/games/inXile_ ... ontraption

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Tutorial'ı oynadım şimdi, güzelmiş beğendim... :)
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Bu oyunun yapımcısıyla pazartesi galata kulesinde öğlen yemeği, bugün de çok acaip bir akşam yemeği yedik. İşin ilginç yanı çok başarılı birisi olmasına rağmen asla biryerleri kalkmamış. Adam flash dünyasının en çok para kazandıran oyununu yapmış, ama hala benimle akşam yemeğine çıkıyor, saatlerce sohbet ediyor hatta birgün gel beraber oyun yapalım diye teklif edebiliyor. Bilmiyorum ben mi abartıyorum ama genelde başarıyı yakalayan insanlar çok daha farklı davranıyor amatörlere.

Çok enteresan bir adam, zamanında benim idolümdü, tüm bu oyun işlerine başlamaya bu adam yüzünden karar verdim.

Her neyse, 15-16 mayıs civarında bu adamla beraber 2 günde bir oyun yapmayı planlıyoruz, yaparsak buraya da atarım. Fantastic Contraption tamamen bedava bir oyun aslında ancak kendi bölümlerini yaratıp, başkalarının yaptığı bölümleri oynamak istiyorsan 10 doları gözden çıkartıyorsun. Bu adamın yüzbinlerce dolar kazandığını göz önünde bulundurunca, epey bir kişi bu parayı gözden çıkarmış diye düşünüyor insan :D
Been there. Seen that. Got the scars.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Çok hoş bir oyunmuş yahu, yarın devamına bakacağım. Nedense bana Line Rider'ı hatırlattı, gerçi onda bir amaç yoktu ama, muhteşem şeyler yapılabiliyordu.
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Oyun baya başarılı. Fikir olarak da motor olarak da helal diyelim adama.

14. Bölümdeyim henüz. Ama save olayı çalışmıyor bende başka sorun yaşayan var mı?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

çok basit araçlarla, görece karmaşık makineler yapmaya izin veren başarılı bir altyapısı var.. dakkalarca uğraştırdı beni bazı bölmümlerde..

şu an 15. bölümdeyim..
Efla wrote:save olayı çalışmıyor bende başka sorun yaşayan var mı?
seyv diye birşey yok.. onu ben de denedim ama beyhude uğraşmışım.. gerek yok..

oyun zaten otomatikman senin ip ni tanıyıp, bir önceki girişte kaldığın yerden başlamanı sağlıyor..

..
hasılı, güzel hareket.. başarıların devamını bekliyoruz..
Aurë entuluva...!!
Post Reply