Forgotten Realms Türkçe Serileri

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Forgotten Realms Türkçe Serileri

Post by Blasted »

Bu Serinin okunma sırası nedir acaba?

//Başlık düzeltilmiştir//
"For Blood And Honor"
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Sanırım küçük bir yanlış anlama olmuş.

Forgotten Realms bir seri değil, koca bir diyardır. Bu diyarda geçen farklı bir çok seri var. İlk aklıma gelenler Kara Elf Üçlemesi, Drow Kızı, Kılıçlar ve şarkılar, Elminster, Avatar Üçlemesi, Cleric Quintlet vs...

Tam sayıyı bilmemekle birlikte en azından 70-80 kitabı olduğunu tahmin ediyorum ve bunların bir çoğu 3-10 kitaplık seriler halinde. Bu seriler ise aynı dünyada geçmeleri dışında birbirleri ile alakalı değil. Farklı karakterleri, farklı ülkeleri konu alıyorlar.

Herhangi bir seriye başlarsanız o serinin kitapları zaten kendi içlerinde numaralandırılmıştır.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Drizzt için biraz farklı bir durum var.

İlk önce karaelf üçlemesini oku, sonra buzyeli vadisini, sonrasında mirastan başlayarak düz devam et.

şimdi sen Drizztleri okuyorsun diyelim orada rahiplerin büyülerini yapamadıklarını ve büyücülerin büyülerinde sorun çıkarttığını gördüğün anda hemen git avatar üçlemesini al. Ã?ünkü avatar üçlemesi işte tamda o zamanda geçiyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Darkgnome wrote:Drizzt için biraz farklı bir durum var.

İlk önce karaelf üçlemesini oku, sonra buzyeli vadisini, sonrasında mirastan başlayarak düz devam et.

şimdi sen Drizztleri okuyorsun diyelim orada rahiplerin büyülerini yapamadıklarını ve büyücülerin büyülerinde sorun çıkarttığını gördüğün anda hemen git avatar üçlemesini al. Ã?ünkü avatar üçlemesi işte tamda o zamanda geçiyor.
saol ck acıklayıcı oldn ben kara elf üçlemesini okudum sonra baktım miras dewamı gibi gelmişti buzyeli vadisi üçlemelerinin konusu daha sonra ki bir seri gibi gelmişti.. neyse artık miras ı bırakıp dierlerini alacaz.. saolun..
"For Blood And Honor"
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Konu kitapgaha Uygun bulunmuşutur...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply