Dragonlance'çilerin dikkatine...

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

fizban raistten daha sempatikti ondan fizban diosunuz ama raist kesinlikle daha güçlüdür ama fizbanın diolakları o fire ball atışları mükemmel geliyo
Selia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selia »

yeminer wrote:birileri wizarda soracağız demişti.. merak ediyorum bir sonuç alındı mı?
Evet birileri soracağız demişti.Dikkatimi çekti.Sonuç alındı mı?Ya da soruldu mu?Merak ettim.
Kadim-fizban(Paladine)
Güçlü- Raistlin(Ölümlüler arasında)
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

Güçlü olan Raistlin değil aslında. Fistandantilus. Raistlin sadece onun gücünü kullanıyor. O olmasa Raist bir hiç. Fizban yani Paladine'a gelince. Adamın kafası güzel. Büyü yapacak güç mü kalır :D Yine de istese Fizban'ın Raist'i elinde top edeceğine inanıyorum ben.
Gwindor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwindor »

En kadim derseniz Fizbandır
En kuvvetli derseniz yine Fizbandır
Rais Fistten daha kuvvetli çünkü Fist+-ne kadar ezikte olsa- raistlin'in gücüne sahip...
emir02
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by emir02 »

tabikide Raistlin yani ben :)
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

ARtist EMir Tabiikide raist ama emir02 inin ediği yanlış raist benim :twisted:
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Bungala
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Bungala »

Galan Dracos?
dragonlancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragonlancer »

Raist hiçbirşeydir...
Evet doğru...Fistandantilus olmasa Raist Lemunel in yanında şifacı olurdu anca...Tamam yetenek de var ama gücünün yüzde 75 ini Fistandantilus dan aldığı gerçek...
Ayrıca oraya benim Magiusumu koymamışlar, bari bi "diğer" seçeneği konsaymış... :twisted:
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Raistlin hicbirsey mi bu cok komik,Raistlin olumlu halde tanrilara meydan okuyor eger isterse hepsini yokedebilirdi ama caremonun zihninde gelecege bakinca bundan vazgeciyor.Fistandilustan cok buyuk guc aliyor diyorsun ama fistandilus tahkasisi yenemiyor,patlamada oluyor.Fizban yani paladine ruhlar savasinda tahkasisle savasmasi icin Raistlini gonderiyor.Raistlin en baba buyucudur...
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Arkadaşlar spoiler vermemeye dikkat edelim, bahsettiğiniz kitapları okumayanlar olabilir, lütfen daha dikkatli olalım :!:

uyarı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evet dragonlancer, Raistlin hiçbirşey demişsin ama mantıklı bir fikir ortaya atmamışsın. Belki bu konu hakkında birebir dayanaklar sunsaydın daha iyi bir tartışma ortamı kurulabilirdi...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
dragonlancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragonlancer »

ya ben demek istediğimi söyleyememişim
raistlin hiçbişey demem biraz saçma olmuş tamam ama bence yine de raistlin içindeki yeteneği, diğer ustalardan ve özellikle fistandantilus dan aldıklarıyla birleştirince bir yerlere geldi
fistandantilus un değil de raistlin in tanrıları yenebilmesinin nedeni de bence, yazarların raistlin in daha çok ilgi çektiğini bilmesi...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Bu noktada çok kısa birşeyler söylemek istiyorum.

Raistlin hiçbirşey, Fistandantilus 3 şey, Galan Dracos 5 şey olsun ne farkeder ki? madem bunun ticari kaygılarla yazılmış ve rakamsal değerler içermeyen bir hikaye olduğunu biliyorsanız o halde tartışmanın manası nedir?
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Shevarash guzel bir konuya deginmissin fakat

Eger her basligin altindaki ikinci baslik olan "TICARET" konusunu acar isek hic bir seyi tartismaya gerek kalmaz.SEYLER tartismak icin vardir

benim cevabim ise fistan olacakti....raistlin kurnazligindan kazaniyor......
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ticaret mevzuu Shevarash'tan çıkmamış ki. Ne demek istediğini iyi oku...
dragonlancer wrote:fistandantilus un değil de raistlin in tanrıları yenebilmesinin nedeni de bence, yazarların raistlin in daha çok ilgi çektiğini bilmesi...
Bu lafa karşılık söylenmiş bir söz Shevarash'ınki. O açıkça dememiş ama madem bu durum böyle, daha ne ötüyonuz demeye getirmiş... Size mi kaldı raistlin'in, fistanın, fizbanın büyüklükleri demeye getirmiş... ;)

Saygılarımla...
Türklider...
Locked