---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Justarius: Maryln Manson Seviyorsun ve FRPde çoğunlukla katil oynuyorsun. Başına torba geçirilmiş ve ölen bir avatar işte.
Araxiel: Fantastik bir dans. Acaba değişim geçiren bir yaratık olarakmı gördün bunu yoksa başka bir şeymi. Çok renkli ve ışıklı bir avatar. Yazılarını okurken zorluk çekeceğim sanırım. Fantastik sadece devler cüceler değildir tabee ama bunun FRP ile alakası nedir anlayamadım.
Araxiel: Fantastik bir dans. Acaba değişim geçiren bir yaratık olarakmı gördün bunu yoksa başka bir şeymi. Çok renkli ve ışıklı bir avatar. Yazılarını okurken zorluk çekeceğim sanırım. Fantastik sadece devler cüceler değildir tabee ama bunun FRP ile alakası nedir anlayamadım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Yeni avatar, yeni imza. Tarzımı değiştirdim. Nasıl olmuş?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Eh bana denk geldin ben tasfir edeyim bari FrontsideAir
.
Elinde tığ tutan yaşlı bir amca (veya teyze
) görüyorum.Elindeki o kalkan ise hiç dengelemiyor durumu açıkçası (birelinde tığ-öbüründe kalkan ne alaka
).Bide böle yüzünde yılların verdiği bir çöküntümüdür(yoksa hortlamamıdır) öle bir ifade var.Sokakta görsem dilenci sanardım valla
.
Yeterince acımasız oldumu?
.
Elinde tığ tutan yaşlı bir amca (veya teyze
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Kendileri Lord Voldemort.
Elindeki ise asası.
Elindeki ise asası.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Benim avatarın ne olduğunu hala bana sorup duruyorlar 
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Sende bana denk geldin seninde tahlil edelim avatarını
.
Çok anlamsız ve karmaşık bir resim aynı psikologların hastalarına gösterip ne olduğunu sorduğu anlamsız karmaşık resimler gibi.Yani anlayacağın herkes bu resme bakınca farklı bişeyler söleyebilir (ben cinsellik gördüm bu resimde
).Ben bu resimde gökyüzündeki bulutların güneş batmadan önceki kızıllaşmasını görüyorum.
Sonuçta herkese göre değişir bu yorumlar birisi çıkıp ben çıplak bir kadında görüyorum diyebilir
.
.
Çok anlamsız ve karmaşık bir resim aynı psikologların hastalarına gösterip ne olduğunu sorduğu anlamsız karmaşık resimler gibi.Yani anlayacağın herkes bu resme bakınca farklı bişeyler söleyebilir (ben cinsellik gördüm bu resimde
Sonuçta herkese göre değişir bu yorumlar birisi çıkıp ben çıplak bir kadında görüyorum diyebilir
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Andero'nun avatarı bence üzerinde photoshop ile oynanmış bir fotoğraf, gördüğüm ise ya böcek yakalamış bir kuş ya da kazanakalıştıran bir el. Soyut resim olmadığına eminim. 
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests