Hoş Geldiniz!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Hoş geldiniz ey efendiler...
Umarım umduğunuzu bulursunuz burdan...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Slm size kuytu bir diyarın yolcuları, bu yarı-elfide aranıza alırsınız dimi.
Khorrl Xornbane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khorrl Xornbane »

Ben geldim Huaaaaaa!!!
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
Meldrana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meldrana »

hoşgeldiniz dostar...
Buarada gözü Medrana ismine alışık olmayan pekçok kişiye bende "selam" demekten geri durmuyorm..Selamlar! (s)
nzl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by nzl »

Selam herkese ben de yeni geldim =) Siteyi de Ejderha Mızrağı'yla ilgili bişiler araştırırken buldum. :ara:
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Kimse dememiş ben diyeyim bari:

CÃ?MLETEN HOşGELDİNİZ DİYARIMIZA!!!!!!

Umarım huzuru neşeyi mutluluğu bilgeliği, ne arıyorsanız onu bulursunuz diyarımızda, uzun konaklamanız dileğiyle...

karşılama ve saygılarımla..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar.Bu başlığın ilk msjlarına baktımda az önce bazıları buraya bir msj atmış ve daha sonra kayıplara karışmış umarım siz daha farklı olursunuz emin olun burda aradığınız bi çok şeyi bulabilirsiniz ben özellikle sitedeki rp leri takip etmenizi ve daha sonrada bu rplere katılmanızı tavsiye ederim bu şekilde daha çok eylenirsiniz sitede ve daha uzun süreli kullanıcılar olursunuz.

TAVSİYE VE SAYGILARIMLA :)
HEPİNİZ HOşGELDİNİZ :) ...........
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Rosa
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rosa »

Herkese selamm,yeni düştüm buralara :-P
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Sana da selam Rosa.NİCE YENİ FRPLERE NİAHAHA :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

iyi hoş geldin bakalım :D :D
butti
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by butti »

Merhaba arkadaşlar,

Ben buralarda yeniyim. Hatta FRP de de yeniyim.

32 yaşında da FRP ye başlanabileceğini kanıtlamak üzere hırs ve azim içindeyim.
Bu aralar üniversite öğrencisi yeni tanıştığım bir arkadaşım var. Takriben 7 yıldır FRP yapma, başlama, isteğim vardı ama ne düzenli FRP yapan bir insanla tanışabildim, ne de keyifli bir DM den haberdar olabildim. Nihayet 32 yaşıma geldiğimde işyerimde staj yapan bir arkadaşım yaptıklarını ve DM lerininde çok başarılı bir DM olduğunu anlattı ve ilk toplandıklarıı zaman gelip katılabileceğimi söyleyince bu yaşta da olsa FRP yapabilme şansım oldu. Bakalım bekliyoruz ne zaman çağırılırsam ilk defa katılabilicem. Olaya yeni başlayacak olmakla birlikte bu boş geçirdiğim 7 yılda bulabildiğim kadar kaynak okudum. Hand bookları filan keyifle okudum, anlamaya çalıştım ama tabi pratiğe girmeyince tamamen teoride kalıyor hepsi. Henüz DM imle filan tanışamadım masa başı ortamını çok merak ediyorum. Belki DM aranızdan biri bile olabilir. Bakalım.

Bu arada sizlerle tanışmakta, bu sitede olup bitenlerde çok keyifli. Sağolun iyi ki düşünüp yapmışsınız.

Not: Sürekli FRP YAPMAK diye kullandım ama yanlış anlaşılmasın. Doğru kelimeyi kullanamıyorum çünkü işyerimin serverı veya modemi o doğru kelimeye allerjili. O kelimeyi kullanınca yazdıklarımı gönderemiyorum. ÖZGÃ?NÃ?M BU SİTEYE GİREMEZSİNİZ diye beni mahfediyor. Bu nedenle kusura bakmayın
punctualazrael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by punctualazrael »

butti wrote:Merhaba arkadaşlar,
...Not: Sürekli FRP YAPMAK diye kullandım ama yanlış anlaşılmasın. Doğru kelimeyi kullanamıyorum çünkü işyerimin serverı veya modemi o doğru kelimeye allerjili. O kelimeyi kullanınca yazdıklarımı gönderemiyorum. ÖZGÃ?NÃ?M BU SİTEYE GİREMEZSİNİZ diye beni mahfediyor. Bu nedenle kusura bakmayın
Enteresan bir sistem kurmuşlar... Hoşgeldin, hatta ben de hoşgeldim :)
Uçarken düşler uzaklarda
Hisseder misin soğuğunu
O puslu yarınların?
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

HOşgeldiniz yani bravo demek istiyorum azim oynamaya devam edin sitededki rplere de katılın isterseniz onlarda masaüstü gibi olmasada zevkli olur ....
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

butti wrote:Not: Sürekli FRP YAPMAK diye kullandım ama yanlış anlaşılmasın. Doğru kelimeyi kullanamıyorum çünkü işyerimin serverı veya modemi o doğru kelimeye allerjili. O kelimeyi kullanınca yazdıklarımı gönderemiyorum. ÖZGÃ?NÃ?M BU SİTEYE GİREMEZSİNİZ diye beni mahfediyor. Bu nedenle kusura bakmayın
Serverin ve modemin content filter özelliğinden kaynaklanan bi engelleme söz konusu şirketinizde.. muhtemelen bir çok siteye girmenize izin verilmiyordur. Neyse ki FRPWorld bu siteler arasında değil :) Aramıza hoşgeldiniz.
Only God can Judge me!
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ben yeni kullanıcı sayılmam ama olsun. merhaba hoşseda herkese :D (gözüme yeni ilişince kaçırmıyım dedim zira iz bıraktığınız her yer sizden sayılır değil mi? :P )
Post Reply