logan wrote:
beni zaten görmüşlerdi... onlaradn biri bile kaçsa bir odu ile gelirlerdi...
En fazla gelip kontrol ederler sonrada sadece tek kişi diyip bırakırlardı koca bir ordu bir savaşçının peşinden gitmez..
logan wrote:
amacım xp almak değildi... amcacım benim grubumun güvenliğini salamaktır...
logan wrote:
--------------------------------------------------------------------------------
buldum buldum half celesial goblinler geliyor:D
ya off bide yanımki büyücü filan kaçtı... tek başıma almak zorunda kalcam..
exp tek başımamı alacam nihaha
Bu lafları söyleyen sensin sanırım..
logan wrote:
peki arkamdaki büyücüler ne yapıyorlar...2 tana büyücü var...
büyüleri biter diyemi korkuyorlara... yoksa... mağdem savaşacam ..birini bana mage armor birinizde hayvanlardan birine char yapıp olayı kolaylaştıra bilirdi...
Soru şu.O büyücülere bir ''paladin''olarak güvenmen mi gerekiyor.İnan her party membere güvenirsen çok çekersin.
logan wrote:
bide Bu savaşa ac megüvenerek girdim... nerden biliyim adamların yüksek lvl olduklarını cr lerimiz aynı gelir diye düşündüm...
olsa olsa lvl 5 lerdir yada kasması için 7 zanetim...
Metacı olmayan arkadaş levelleri ve acleri hesaplayarak savaşa giriyor.Ne kadar mantıklı.
logan wrote:
merak etmeyin tükürdüğümü yalamıyacam... gerekirse ölürüm ama rp yaparak kuralar dahilinde ölürüm...
beni Loganın saçma ölümünden sonra bunlar vız...
Loganın hakettiği ölüm ancak böyle olabilirdi.Ortaya bodozlama daldın.Andero sen dalmasaydın onurluca squanla savaşacaktı.Senin yüzünden squan da öldü.
logan wrote:
Ayrı eten bu yazılarıan coğunu hatırlamıyorum orda kocum benimli laflar... filan var,bide zuahuahau dedeck çekmiş diyen arkaşlar... Biraz insanları eleştireceğiniz yerde kendinize bakın...
Neden onları kimse eleştirmiyor logan demekki sorun onlarda değil sende..
logan wrote:
Ben rp mi yapıyorum mutluyum,huzurluyum gerekirse ölürüm benim ölümüm grubunu kaçmasına yarıyacaksa da ölürüm...
Yorumsuz...
logan wrote:
Tepkimi fazla ola bilir ama laflara lütfen dikkat edin...
Fazla oldugundan emin ol.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>